Kiitos paljon edellisen postauksen huivikommenteista. Tutkailin huivia tarkemmin ja olen tehnyt sen ihan oikein ohjeen mukaisesti. LacyBaktus-huivin  tekijöiltä tulikin viestiä, että huivista tuleekin yleensä aina vähän toispuoleinen.

  Hepsin neuvoa noudattaen sain pingottamalla huivin vähän symmetrisemmäksi. Huivi pääseekin samantien käyttöön  ja se on  HullunHuiviVuoteni huivi numero 2. Väri on muuten tässä kuvassa aika lähellä oikeaa.

Just kirjoittelin viime  sunnuntain postauksessa, että eihän meillä joka viikko herkkupiirakoita tehdä. Joudun nyt vähän perumaan sanojani, sillä tämä piirakka on jo kolmas viikon sisällä leipomani. Meillä on vain käynyt tavallista enemmän vieraita viime aikoina ja  vieraille nyt pitää vain minun mielestä hyvää tarjottavaa olla. Onneksi piirakat ovat maistuneet vieraille niin hyvin ettei niistä ole juurikaaan jäänyt minun kiusaksi.Tämä piirakka on tehty perinteisen Mammanmarjapiirakan ohjeen mukaan, mutta mustikoiden tilalta laiton pakastevadelmia . Lähikaupan pakastealtaasta löytyi sopivankokoinen 200 gramman vadelmapussi hintaa 1,70 euroa. Oli muuten tosi hyvää ja minusta parempaa kuin mustikoista tehty ja  ..mansikoista tekemällä tulee kuulemma vieläkin parempaa.  Hyvä ohje piirakkaan löytyy TÄÄLTÄ.

Ilma muuttui tuuliseksi ja luntakin pyryttää -ajattelin pitää kokonaan kotipäivän käsitöitä tehden. Aloitin illalla vaihteeksi Etiopianutun tekemisen.

Mukavaa päivää kaikille!

Toivoo Seijasisko