Eilen illalla varasimme Roiston kanssa (aviomieheni) kanssa lennot Unkariin ja lähtö on Oulunsalon kentältä klo 7. huomen  aamulla ja Budapestissä olemme jo puolenpäivän aikoihin Suomen  aikaa. Varasimme  hyvän hotellin  Tonavan rannalta  Budapestin ytimestä.

Hotelli on vastapäätä   kuvan komeaa Unkarin parlamenttitaloa. Budapestissä  olemme tiistaihin saakka ja sitten lähdemme pariksi päiväksi katsastamaan muuta Unkaria . Mitään tarkkaa suunitelmaa ei ole vielä loppuloman suhteen , mutta ehkä matkustamme  Balatonjärven rannoille. Lennämme Suomeen takaisin perjantaina 17.7. 

Minusta matkamme hinta on aika edullinen. Edestakainen lento Oulu-Helsinki- Budapest maksoi Finnairilla 367 euroa/ henkilö  ja hotellihuoneesta  kahdelle neljän tähden suositussa Artótel Budapestissä maksamme   50 euroa yö. Aamiaisen  saa hotelissa lisämaksusta 12-15 euroa. Läheltä löytyy tosin hyviä aamiaispaikkoja paljon halvemmalla. Muutenkin Unkari on halpa maa suomalaiselle. Suomessa viikko hotelliöineen ym. tulisi varmaan paljon kalliimmaksi. Kesällä on kiva lähteä reissuun näin äkkilähdöllä-voi katsella sää karttoja mihin  kannattaa matkustaa ja lennotkin saa usein viimetipassa edullisemmin.

Aion kuvata taas ahkerasti ja Suomeen palattuamme  laitan varmaan juttuakin reissustamme. Mutta nyt alan pakkaamaan!

Mukavia kesäpäiviä kaikille.Cool

Toivoo Seijasisko

 

ps. kiitos kaikille edelliseen postaukseen kommentoineille. Ystävääni olin yhteydessä ja pipo oli juuri sopiva ja hän tykkäsi siitä kovasti.Hymy