Eilen sain valmiiksi raita sytomyssyn.

Malli "Tennessee: Raitapipo" löytyi  TÄÄLTÄ.

Tein kolmosen koukulla ja virkkaan ilmeisesti sitten väljää, koska lopetin levennykset jo  100 silmukan jälkeen ja myssystä tuli omaan päähän sopiva reilu L-kokoinen sytomyssy. Ohjeen mukaan silmukoita lisätään  108 asti. Lanka  on valkoista Mandarin Classicia ja harmaata Tenneseetä. Molemmat langat käyvät hyvin tähän malliin.  Kuvassa HyvääKäsilläTehden-kerhossa  syntyneet sytomyssyt ja niitä on  jo peräti 54 kappaletta!! Neljä myssyä oli niin pieniä, että opettaja toimittaa  ne tänään  OYS:ssa käydessään Lasten syöpäosastolle.

Loput 50 lähtevät ensiviikon alussa postin mukana Kajaanin Keskussairaalaan. Seuraavassa vielä kuvia kerhossa tehdyssä myssyistä.

Tämän kaunottaren eräs kerholainen teki Novitan Bambu-langasta. Mallihan on TiiQ:n  Will I Be Pretty-myssy.

Tässä virkatussa on myssyssä on paitsi kauniit värit niin tosi kiva tuo ketjusilmukoilla tehty päälakikukkanen.

Joukossa on myös muutamia miesten sytomyssyjä.

Joka myssyyn on merkattu koko, materiaali ja pesuohje. Eikös vain olekkin kauniita myssyjä!
  

Myssyjä syntyisi kerholaisilta lisääkin vaikka kuinka, mutta tällähetkellä on sytomyssyihin sopiva  lanka on aika vähissä. Joten, jos sinulla varastoissa ylimääräistä lankaa lahjoittaa sytomyssyhin niin ottaisimme kiitollisena vastaan. Voit ottaa minuun yhteyttä sähköpostitse
seijasisko@yahoo.com niin voin Oulun seudulla tulla vaikka kotiovelta hakemaan. 


Kiva, kun  viikonloppu alkaa . Huomenna meillä onkin kivaa tiedossa kun olemme  koko perheen kesken (tytär, poika&tyttöystvänsä, Roisto ja minä) menossa Oulun Kaupunginteatteriin katsomaan Viulunsoittaja katolla. Koreografian on muuten tehnyt Jorma Uotinen.

Hyvää viikonloppua!

Seijasisko