Vuokrasin itsepalvelukirppikseltä   Oulun Second Hand Storesta Oulun keskustasta pöydän 14 päiväksi.

  Maksoin 14 päivän pöytävuokran  etukäteen ja se maksoi  45 euroa . Jos pöytävuokra olisi tilitetty suoraan  tuotosta niin se olisi tullut jonkun verran kalliimmaksi. Hinta on minusta ihan kohtuullinen, sillä  Second Hand Store sijaitsee Oulun keskustassa hyvällä paikalla ja väkeä siellä aina tuntuu riittävän.

Myynnissä minulla  on siellä mm. pojan pieneksi jääneitä paitoja. Kaikki vaatteet on pesty ja paidat silitetty. ..

Laitoin kahdet omatekemät lapsen siililapset myyntiin kympin  pari. Niistä ei hinta enää alene eli jos ei kukaan osta tuohon hintaan  niin laitan hyväntekeväisyyteen.Myynnissä on lisäksi mm. kynttilöitä ja kynttiläsomisteita  ja ....söpöjä nukkeja..Hyvää lankaakin löytyy jonkun verran  ja myytävänä on hyvät, kunnolliset nukenvaunut . Kaikki hinnat ovat kirpparihengen mukaisesti alakanttiin.

Tyttärelleni  olen  luvannut  puolet alaosasta ja hän viekin sinne kirjojaan myyntiin huomenna. Hän  asuu ihan kirpparin lähellä ja on vastapalvelukseksi  luvannut käydä  vaikka joka päivä järjestämässä pöytää .  Käyn kuitenkin itse varmaan  n.  kolmen päivän välein lisäämässä tavaraa ja hyvää tavaraa onkin ihan mukavasti myyntiin vielä.(mm. hyvät  poikien luistimet ja muita jääkiekkoilijan varusteita, leluja ja hyviä vaatteita) .

Olen kerran aikaisemmin pitänyt kirppistä ja huomannut että tavaroita ei kannata ahtaa pöytää tupaten täyteen vaan  ja lisätä uutta sitä mukaan kun entinen  menee kaupaksi. Aika paljon kauppaan tyttäreni  ja poikani vanhoja tavaroita ja olekin luvannut että maksaa   heille molemmille 50 euroa tuotosta eli minun täytyy tienata 145 euroa ennenkuin saan itselle jotain palkkaa. Rikastumaan en taida  juuri päässä, mutta luulen että voiton puolelle kumminkin . Ihan mukavaa puuhaa tämä kumminkin  on. Kerron teillekin  lisää ensiviikolla miten kirppisprojektini etenee ja lopuksi saatte kuulla senkin paljonko voittoa kertyi.

Käsitoissä olen nyt tehnyt  Hexagon peittoa(kts.. edellinen postaus)  ja ihan kivasti se on edistynykin...nyt taidan mennäkin sitä virkkailemaan.

Mukavaa iltaa!

t. Seijasisko