Olemme tänä kesänä siivonneet kaikki kaapit varastot ja vieneet tavaraa kaatopaikalle ja kirpparille. Ihan kaikkia en kuitenkaan  kirpparille lahjoittanut  vaan säästin parhaita tavaroita omaa kirppistä varten. Aion lähiaikoina varata pöydän  pariksi  viikoksi Oulun keskustasta Second Hand Storesta . Kirppisprojekista ja sen edistymisestä tulen tekemään juttua tänne blogiinkin. Olkaahan  kuulolla, oululaiset varsinkin,  sillä myyntiin on tulossa mm. lankaa.



Tämä pikkunukke olisi joutunut ihan alastomana kirppispöydälle ellen olisi eilen  illalla innostunut väkertämään nukelle vaatteet.


En ole tosin ennen nuken vaatteita tehnyt ja tulos onkin sen mukainen-kuitenkin ihan ok. Mekon neuloin omasta päästä ja myssy on tehty Matleenan virkattu sytomyssy-mallilla. Nappi on Mirjalta Amerikasta. Langat ovat jämälankoja. Ei kai tämmöisestä montaa euroa saa, mutta kertokaapa mulle paljonkahan  kuvan nukesta voisi kirpparilla  pyytää? Nukke on 21 cm pitkä.



Revontulihuivini on edistynyt ihan mukavasti. Nyt olen menossa kerroksella  111. Vielä on kumminkin paljon "matkaa" jäljellä, sillä aion tehdä yhteensä 160 eli 16  pitkää kerrosta  enemmän kuin alkuperäisessä ohjeessa.

Uusi viikko on alkanut  Oulussa aurinkoisena. Vielä on kesää vähän jäljellä - nauttikaamme siitä!

Mukavaa  viikkoa!

Seijasisko