Millonkahan nää juhlat ja syöminen oikein loppuu?Tänäaamuna uskaltauduin  puntarille ja päätin että nyt loppuu mässäily niin meijän äiti tietenkin kohta soittaa, että tuuttehan Kreikkalaiseen syömään neljäksi, kun siskon tyttökin on miehensä ja poikansa kanssa Oulussa. No,  niinhän  sitä sitten mentiin ja  oli kyllä mukavaa.



Alkupalaksi söin Saganagia eli friteerattua  vuohenjuustoa ja pääruuaksi kreikkalaisia jauhelihpihvejä..täytyy sanoa, että oli älyttömän herkullisia ..paljon parempia kun mun uudenvuoden kreikkalaiset pyörykät. Oulun Kreikkalaisesa ravintolassa  ruoka on aina ollut tosi hyvää ja annokset oikeasti liiakin suuria..



Kreikkalaisesta  mentiin siskon luo kuudeksi Kirkkokadulle katsomaan heidän parvekkelltaan Oulun kaupungin Uudenvuoden ilotulitusta, joka Uutena Vuotena peruttiin huonon sään vuoksi. Ihan hienot ilotulitukset oli -kuva vaan on huono.

Siskon luota mentiin mun vanhempien luo torttu/pikkuleipä/ pipari/ mantelipulla /konjakki/ portviini kahveille ja ihana pikku-Eemil aukaisi Ouluun eksyneitä joulupaketteja!! Oli tosi mukavaa sukulaisten kesken. Siskon aikuinen poika tulikin meille vielä yökylään . Ovat poikani kanssa lähes samanikäsisä ja hyviä kavereita.Oikeasti oli kyllä tosi mukavaa ja eiköhän se arkikin viimeistään ensiviikolla alkane ja pääsen sulattelemaan läskimakkaroitani.

Huomenna onkin sitten Ounen neuletapaaminen.

Hyviä öitä !

Toivoo Seijasisko