Jouluaatto sujui ihanasti. Puolenpäivänaikaan söimme kolmestaan (Mieheni, poikani ja minä) joulupuuron ja minä sain mantelin.;). Puoliviiden aikaa tuli tyttäreni parin ystävänsä kanssa meille joulunviettoon.Jouluateria oli menestys. ;) Erityiset kehut sain omatekemistäni porkkana -ja lanttulaatikoista.Kultainen mieheni siivosi keittiön ja minä olin nukahtaa olohuoneen sohvalle jouluaterian jälkeen.Seitsemän aikaan tulivat vanhempani. Tarjosin glögiä ja pipareita olohuoneessa ja jaoimme lahjat.
Minä sain pukilta mm. lukemista, musiikkia ja vanhemmiltani rahaa, jolla teen jonkin kivan kotimaan reissun keväällä.Sitten tarjosin kahvit keittiön pöydän ääressä. Vanhempieni lähdettyä katselin tallentamaani  Jari Sillanpään ja Katri-Helenan joulukonserttia.

Sitten on aika paljastaa kutomani joululahjat:Buchartovan nelihenkiselle perhelle Tsekkiin lähti nämä palatossut. Joka tossun sisällä oli karkkia tai suklaata.

Edit 27.12.Sain kivan kuvan Tsekistä..perille ovat tossuni pääseet ja näyttävät sopivilta:) Ovat kovasti tykänneet.Tyttärelleni kudoin kuvan Siillit.Pojalleni kudoin  Pääkallolapaset . Lankana Isoveli ja mallikuvio löytyy Novitan syksy/2007 lehdestä,


 
Pojan tyttöystävälle tein mustat lovikkalapaset ,Äidilleni kudoin valkoiset lovikkalapaset.Isälleni tein ruskeat lovikkalapaset.


Miehelleni ostin mieluisan kirjan ja kudoin omasta päästä siihen hiiri kirjanmerkin.;)Kaimani eli Seija-ystäväni sai minulta tekemäni mustat Ursus-kämmekkäät.

Mielessä oli alunperin kutoa muutakin lahjoja mutta aika loppui kesken.

Lopuksi vielä Teijan joulukalanterin viimeinen luukku:Hauska pöllöhän siitä tuli! :)

Mukavia joulunpyhien jatkoja  kaikille!

Toivoo Seijasisko