Olen  koko päivän ja illan vimmatusti kutonut sukkaa ja tossua joulupukinkonttiin. Ensiviikolla voin yhden jutun paljastaa, mutta varmaan joulun jälkeen tulee sitten näytille isompi pompsi aikaansaannoksiani. Sain oikein kivan sukan nyt illalla valmiiksi ja kokeillessani sukkaa omaan jalkaani huomasin ajatellevani, että saisinpa itsekkin tälläiset!

Olen harrastanut nyt tätä himokutomista lähes kaksi vuotta ja itselleni olen koko aikana tehnyt yhden sukkaparin! Tuntuu että on aina niin kova kiire kutoa milloin minkäkin merkkipäivän tms. johdosta ja tottakai on ollut mukavaa tehdä läheisille mukavia juttuja ja varsikin silloinkun olen saanut heidät silminähden iloiseksi.

Neuletapaamiseessa eräs neuleystävä väläytti ajatuksen , että joskus voisi pitää vuoden, jolloin kutoisi vain itselleen mukavia juttuja. Ajatus oli  hyvä ja  minusta ihan terveen  itsekäs. Nyt olen sitten päättänyt minäkin, että tuossa Helmikuun alussa aloitan puolivuotisen, jolloin  kudon vain itselleni .Hih..minäkin saan pitsiset Step-sukat tai  vaikka vaikka TÄMÄN kivan myssyn, jota tänään katselin  uudessa Ullassa :) Luulen että puolivuotta minulle  riittää-siinähän ehtii vaikka mitä ja sitten ollaan jo syyskuussa ja on aivan varmaan  taas kiva miettiä mitä mitä läheiset tarvitsevat.

Lauantai-illan loppukevennykseksi laitan tämän netistä löytämäni kuvan.....joka  on oiva esimerkki siitä, että himoneulojalla on neule matkassa joka paikassa.:)

Hyviä Öitä Oulusta!

t. Seijasisko