Pitihän minun tulla vielä esittelemään nämä Polkka-puolukkasukat, kun sain ne aamulla valmiiksi.Oli tarkoitus tehdä symmetriset raidat ja luulin aloittavani kakkossukan oikeasta langankohdasta, mutta se olikin väärä kohta- niinpä näistä tuli sitten tälläinen mukava eriparinen sukkapari.Tänään olikin harvinainen päivä siinä mielessä, että katsoin lempisarjaani "Sydämen asialla" kutomatta. Sarjahan tullut joka päivä viime syksystä lähtien klo.17.05 ja seuraavana päivänä klo 11.05 uusintana.
Huominen jakso onkin sitten viimeinen tältä tuotantokaudelta ja ensiviikon perjantaina starttaa uusin tuotantokausi ja sarjaa näytetään siitä eteenpäin vain kerran viikossa perjantaisin. Oikeasti ihan hyvä, ettei ole jokapäiväistä , mutta joitain lieviä vieroitusoireita minulle aivan varmasti tulee. Sarjahan on tosi kiva. Teeveen kuvassa näkyy suosikkini eli hyväsydäminen David  räväkän Peggy-tätinsä kanssa.Kuvassa on  elokuun loppupuolen sukkasatoni. Kuvan sukat menevät tuliaisiksi Rovaniemelle- lapsuuden ystävieni iäkkäälle äidille ja tämän kertaisen tapaamisen puuhanaisille. Nyt lähden pakkailemaan. Juna Rovaniemelle lähtee aamulla klo.7.55 .

Ihan on sellainen tuntuma, että mukava viikonloppu taitaa olla tulossa ja mukavaa viikonloppua toivon kaikille  muillekkin.

 Seijasisko