Kylläpä sain mukavan paketin Salaiselta neuleystävältäni.Kuvan mustikkakortissa lukee seuraavaa:
"Meillä alkaa mustikkakausi olla parhaimmillan. Kauden kunniaksi tässä sinulle sininen Novita Bambusta neulottu Lace Ribbon Scarf. Huivi kestää 60 C  konepesun. Vähän punaista lankaa puolukka-aikaa odotellessa. Siitä voi korjata vaikka sukkasatoa. Vähän myös herkkuja, toivottavasti tykkäät mausta. t. SNY"  :)

Aivan ihana paketti rakas SNY lanka kivanväristä ja tulee varmasti käytettyä, valkosuklaabanaanilastu oli tosi namia ja arvostan eritysesti, että olet tehnyt minulle tuon kauniin huivin . Paljon kiitoksia!

Olympianeuleessani eli Revontulihuivissa olen selvinnyt jo välieristä (ohjeen kaavio 2) finaalikierroksille (kaavio 3). Tässä Finaalivaiheessa minulla  käytössä  kahdet  80-cm pitkät pyöröpuikot . Finaalivaihe vaatii erityisesti kärsivällisyyttä, sillä kierrokset on pitkiä ja pitenevät kaiken aikaa, mutta enköhän tämän omalla painollaan saata kunnialla  loppuun asti. Viikonloppuna tulee vähän taukoa, kun ollaan menossa ystäväpariskunnan mökille Oulujärven rannalle lauantaista sunnuntaihin. Aikaa olympiatulen sammumiseen  on onneksi kuitenkin reilusti.Tässä ollaan menossa eli tarkalleen kerroksen 108 puolivälissä. Laitoin silmälasini tuohon, että näkyy vähän mittasuhdettakin.

Aurinkoisia terveisiä Oulusta

t. Seijasisko