Eilinen päivä sitten muutettiin tyttären tavarat meidän autotalliin ihan oman perheen voimalla. Roisto ja Pekka kantoivat huonekalut ja laatikot peräkärryyn ja minä ja Satu pakattiin. Aika monta peräkärryllistä tavaraa olikin, mutta onneksi mahtuivat kuitenkin kaikki autotalliin. Vielä on jotain laatikkoja siellä on ja kissat, jotka tänään ne viedään toiseen hoitopaikkaan. Kissojen omistaja ei niitä pysty vieläkään ottamaan kissojaan , mutta onneksi löytyi toinen hyvä hoitopaikka . Ihan haikealta tuntuu hyvästellä katit, kun niihin ehti siinä kaiken pakkaamisen keskella vähän kiintyäkkin. Tänään on tarkoitus viedä muutto loppuun ja vielä siivotakkin huoneisto.

Käsitöissä on tällähetkellä vain keskeneräisiä töitä.


Annella on vuoden vanhat tekemäni siililapset..mutta kun hän on niitä niin paljon käyttänyt ja ovat käytössä jo  aikalailla kuluneet.. niin aloitin tänä aamuna neulomaan hänelle uusia ja entistä ehompia.

 
Somikista löysin tätä ihanaa ruskeankirjavaa  Funny-Lux hapsulankaa. Ruskea väri sopii aivan ihanasti Annen sievään villakangastakkiinkin.


Etiopianuttu kakkonenkin on tekeillä. Minulla oli kuvan Nalle-Coloria varastossa . Nallelangan karheudesta on ollut puhetta monessa blogissa , mutta olen ymmärtänyt ettei kaikki vauvat ole niin herkkäihoisia ja lähetystyöntekijäkin Etiopiassa on näitä nuttuja  Nallesta neulonut ..joten rohkenin kumminkin sitten käyttää sitä.

Vielä lopuksi haluan kiittää Piiaa kivasta aamuherätyksestä tänä aamuna.Silmänisku
 
Hyvää sunnuntaita kaikille!
 
Toivoo Seijasisko