Kirpparilla pistäydin  eilen viemässä vähän tavaraa lisää ja kuten seuraavista kuvistakin näette.Tavaraa oli mennyt 56 Euron edestä -no onhan sekin jotain eli  kahden viikon pöytävuokra on maksettu reilustikkin.

Lankoja oli mennyt hyvin-tosin vielä oli jotain jäljelläkin. 

Sitten oli mennyt iso nukke ja nukenvaunut ja jotain pientä kynttiläjuttua. Vaatteita oli mennyt harmi kyllä vain yksi poikien paita. Vaatteet, joita myyn ovat kyllä kunnollisia ja edullisia. Vaatteet vaan taitavat olla niitä vaikeimpia myytäviä.

Siililapaset olivat ainakin eilen vielä myymättä. Hinta on 10 Euroa pari ja minusta olisi käsityöläisten häpäisemistä myydä niitä halvemmalla ja lahjoitankin ne johonkin hyväntekeväisyysjuttuun, jos en saa niitä tuolla hinnalla niitä myytyä. Alaosaan laitoin vaunujen tilalle  mm. poikien luistimet kokoa 41 ja muutakin jääkiekkovarustetta on myynnissä.

Tytär myy omia "manga"kirjojaan tuossa isossa  laatikossa ja tuo uusia myytäväksi  tarpeen mukaan.

Tytär ,22-vee,kerää näin viimehetken taskurahojaan, kun lentää viikon päästä Los Angelesiin 2,5 viikoksi kielikurssille. Minua taitaa jännittää tuo reissu enemmän kuin tytärtä-tosin luotan siihen  että hän siellä hyvin selviää.

Roiston ja minun hääpäivää   juhlimme vähän   perheen kesken sunnuntaina. Poikamme, 21-vee, kokkasi meille todella  herkulliset ruuat: aurajuustolohta ja kukkakaaligratiinia keitettyjen perunoiden kanssa..

 ..jälkiruuaksi  joimme kakkukahvit ja leipurina oli Frödingen - kakkukin oli tosi hyvää!

 Eilen blogini täytti kolme vuotta, mutta blogisynttäreita ei  tälläkertaa täällä  juhlittu.Kävijälaskuri lähenee mukavaa tahtia  200.000 ja kun se menee rikki niin lupaan kyllä  pitää kiitokseksi lukijoille kunnon arpajaiset.Käsitöissä en ole  tehnyt juuri muuta kuin virkannut Hexagon-peittoa ja tältä näyttää nyt. Peitto  tulee tähän vierashuoneen sänkyyn päiväpeitoksi.Tarkoitus on että reuna yltää lähes lattiaan asti ja eli n. 1/4 peitto on vasta tehnynä.Lumoava Lankakaupassa 
käväisin eilen ja ostin ihanaa Perulaista sukkalankaa, josta  neulon aikana   sukkia joululahjoiksi. Tuo Ostamani toinen lanka on BC Garnin Allinoa, josta tulee kuulemma  tosi  hyviä tiskirättejä .

  Piiku  julkaisi  tänään blogissaan "Sukkiskeräyksen TYKS :n syöpäpotilaille", josta voi lukea enemmän hänen blogistaan TÄÄLLÄ
Yhdet miesten  sukat lupasin neuloa tuohon keräykseen.

Seuraavassa  postauksessa  kerron teille sitten uusimmat sytomyssyuutiset. Ihan mukavia asioita sytomyssyilyssä  tulenkin teille  lähiaikoina kertomaan  joten olkaapa "kuulolla" .

Hyvää viikon jatkoa!

t. Seijasisko