Terveiset täältä Madeiralta tarkemmin sanottuna Funchalista Lidon kaupunginosasta hotelimme allaslaueelta.

Hienosti on loma alkanut. Ollaan kierrelty tämän viehättävän  kaupungin kaduilla ja puistoissa.Kuvassa kaupunginpuiston niin ihastuttava lapsipatsas.Eilen olimme Aurinkomatkojen  saarikierros retkellä. Kävimme aina 1500 metrin korkeudessa ja näimme huikaisevan kauniita maisemia. Kuvassa oleva kukkaset ovat nimetään sinisarjoja ja se tavallinen kesäkukka täällä.


Aika paljon myydään kaupoissa edulliseen hintaan käsintehtyjä neuleita.Vuorilla varsinkin talvisaikaan on viileää.Ihan sattumata löysin Funchalin keskustasta lankakaupankin...ja aika paljon erilaista lankaa oli kaupan hyllyt pullollaan.Ostin kaksi 100 gramman hyvää bambu-kerää vain 3,80 euroa kappale ja pari kerää kivaa puuvillalankaa. Sitten ostin villa/akryylisekoitus raitalankaa. Akryylilankaa ostin  vyydin ja akryylista huolimatta lanka oli tosi pehmoista . Huivi siitä varmaan tulee. Rahaa kului 25 euroa.

KMH= kesämatkanhullutukseni on edennyt siten että sain valmiiksi...sytomyssyn. Napin osti paikallisesta ompelukaupasta.Revontulihuovi on edennyt aina 110 riville asti. Olen tehnyt sitä huoneistomme terassilla. Sukat eivät ole edenneet yhtään.Extratyönä aloitin sytomyssyn Funchalin lankakaupasta  ostamastani puuvillalangasta, Sytomysyntekele kulkee helposti käsilaukussa mukana. Kiva lanka, jossa  tasaisin välein pätkä iloisenvärsitä koristelankaa.

Loppuun sitten kuva Sissistä ja minusta..Kuvassa ole juuri kertonut Annelin terveiset Sissille. Sissi oli Itävalta-Unkarin kerisarinna, joka kävi vuonna 1860 hoitamassa täällä terveyttään.

Seuravaksi taidan pulahtaa uima-altaseen, mutta ennen sitä toivon ja toivotan mukavia kesäpäiviä kaikille.

Seijasisko