Viimeviikolla löysin  Teijan blogista kivan neulejoulukalenterin.  Tarkoituksena on neuloa, ja pikkuisen virkatakin pehmolelu. Joka päivä "avataan uusi luukku" , jossa on neuleohjeet. Teija ei kerro mikä tai minkälainen pehmolelu on, mutta viimeistään juoluaattona se selviää.

Minusta joulukalenteri oli niin mukava, että olen tässä nyt minäkin mukana "Maija Myöhäisenä" eli  eilisen illan ja tämän iltapäivän neulonut ja vähän virkannut  kaikki 1-13 luukkua. Teijan  joulukalenterin löydät Teijan blogista:
http://www.roopeliini.vuodatus.net/
 Tässäpä nämä tekeleeni. Yksi kappale muistuttaa minusta aika paljon koiran luppakorvia..mutta todellakaan mitään varmaa ei voi vielä sanoa siitä mikä otusta tässä ollaan tekemässä.

Muuten olen kutonut joulupukinkonttiin lapasia. Joululahjakäsityöt paljastan kuitenkin vasta joulun jälkeen.

Pian  televisiosta alkaa Plan-gaala. Itse olen ollut monet vuodet Plan-kummi Vietnamilaiselle pojalle ja ilmottauduin itsekkin  kummiksi juuri Plan-gaala iltana -vuosi oli muistaakseni 2001. Suosittelen kummiutta muillekkin-se on ollut todella antoisaa. Tietää, että apu menee perille, kun saa vuosittaisen raportin siitä mitä kummipoikani kylässä on Planin rahoilla  tehty ja myös pari kolme kertaa vuodessa saan postia omalta kummipojalta. Plan-kummiudestani voit lukea enemmänkin juttua
TÄÄLTÄ.

Planin sivuille pääset klikkamalla "kumminappia ".Rauhaisaa lauantai-iltaa kaikille

Toivoo Seijasisko