23.8.2007 klo 22.18 julkaisin ensimmäisen   kirjoitukseni  blogiini. Olin juuri saanut valmiiksi villapuseron miehelleni ja halusin sitä muillekkin esitellä. Enpä silloin osannut arvatakkaan kuinka antoisaa tämä bloggailu tulee olemaan. Minulle tästä on tullut tosi mukava harrastus muiden harrastusten lomassa ja täydentäjänä ja tärkeä henkireikä, jossa voin kirjoitella minulle mukavista asioita. On ollut myös erittäin antoisaa mahtava tutustua moneen upeaan blogiin ja löytää paljon mukavia virtuaaliystäviä, joita ehkä voi joskus tavata  livenäkin  :)

Käynnistänkin  nyt tulevien blogisynttäreiden kunniaksi  arvonnan .

 1805501.jpg
 
Tämänkertaisen arvonnan Virallinen valvoja on Halinalle, jonka sain jouluna 1985 lahjaksi Annikalta. Annika on kummityttöni ja oli silloin 12-vuotias. Annika on tämän itse ommellut. Hellyyttävä  lahja silloin häneltä!

1804422.jpg

Arvontapalkinto  on omatekemäni huivi, Prahan vanhasta kaupungista ostamani Emalinen kaulakoru ja Kalev mustikkavalkosuklaata.

Osallistumisaika päättyy lauantaina  23.8. klo 22.18 . Arvontaan voivat osallistua  kaikki halukkaat , joka vastaavat seuraavaan kysmykseen.

Oletko      A: Blogini vakivieras?
                B: Blogissani silloin tällöin kylästelijä ?
                C : Kylässä blogissani eka kertaa?

Jos sinulla ei ole omaa blogia niin laita kommettia kirjoittaessasi kohtaan Sähköpostiosoite sähköpostiositteesi . Se ei näy muille kuin minulle. Tämä siksi, että tiedän ottaa yhteyttä mahdollisen voiton sattuessa.

Mutta sitten on vielä Bonuspalkinto,

1804427.jpg

 joka on Prahan vanhasta kaupungista ostamani  Emalikaulakoru ja Kalev mansikkavalkosuklaata. Nämä saa omakseen hän,  jonka kommentti blogissani menee minuuteissa lähemmäksi tuota tarkkaa blogini syntymäpäiväkellonaikaa  eli 23.8.2008 klo 22.18. Kommentti voi olla yli tai ali tuon ajan , kunhan se on minuuteissa lähimpänä. Yhteystieto täytyy tietenkin myös löytyä kommentista.  Tasatilanteessa ratkaisee arpa. Bonuspalkinnon kommentti voi olla ihan missäpäin tahansa blogiani ja siinä ei tarvitse välttämättä edes mainita arvontaa. Kellonaika ratkaisee. ;)

Mukavaa viikonloppua,

Toivoo Seijasisko