Nykyisin minulla on menossa vain yksi käsityö kerrallaan. Kun työ alkaa valmistua alan miettimään hiljalleen sitä mitä tekisi seuraavaksi. Kun tein saunasukkien vihrellä langalla viimeisiä lehdyköitä tuli mieleen  Sammakkosukat jotka tein Eemilille viime syksynä. Siitä sain ajatuksen, että jos koittaisi tehdä "sammakkoprinssisukat" ja eilen illalla sitten sain aikaseksi tälläisen  mallitilkun. Tein siis vain kuvitellun sukan loppuosan.En tämä nyt mikään huippumalli ole, mutta teen kuitenkin Eemilille seuraavaksi "Sammakkoprinssisukat" .
Suun taidan ainakin kirjailla sukkiin jälkikäteen.

Aamulla aloin askartelemaan kutsukortteja muutamalle lapsuuden ja nuoruuden ystävälle , jotka kutsun viettämään meille  mukavaa kesäiltapäivää/ iltaa/yötä heinäkuun lopulla. Saadaan "vanha jengi" koollle taas. ;)Tarvikkeet näihin kortteihin tarroihin ym. ovat Sinooperista.
Hopeanvärisen Tervetuloa tarran liimasin ensin hennonvihreälle kartonginpalaselle(sama kuin korttipohja) ja se liimasin  kauniille vaaleanlilalle kiiltävälle ruusupaperille ja sitten sen kiinnitin  pieni kohotarroin korttipohjaan. Lisäksi liimasin korttiin hopeanväriset ruusutarrat ja pieniä lehti/ruustarroja. Tekstin kirjoitin hopeanvärisellä geelikynällä. Ihan kivat tuli.

Kun sain kortit valmiiksi kävin katsomassa postit ja sieltähän tulikin minulle kesälukemista yli 600 sivua.:)Tilasin alkuviikosta Suurikuusta tämän "Neulojien Bestsellerin"  Kate Jacobsin "Pieni Lankakauppa".Maksoi pehmytkantisen postikuluineen 13,90 . Jospa tulisi välillä luettuakin ainaisen neulomisen sijaan.

Sitten lähdin lähikauppaan  ja matkalla pudotin kutsukortit postilaatikkoon. Ostin kaupasta lähinnä tarvikkeita Sartsan herkkukakkuun. Ja takaisin kotiin ja leipomaan.Näin hienot kakut tuli. Sartsan ohjeessa ei ollut paistolämpötilaa ja paistoaikaa. Meidän uunissa valmista tuli 175C lämmossä ja paistoaika  n. 50 minuuttia. Toisen kakun saa tyttäreni Juhannuskakuksi, kun hänelle on tulossa vieraitakin  ja toisen vien juhannustuomiseksi Helppiin, jonne lähdemme mieheni kanssa huomen aamulla ajelemaan.

Helppi on  Ounasjoenrannalla oleva pieni kylä. Kittilään matkaa 60 km, Rovaniemelle 100 ja Ouluun reilut 300 kilometriä. Helppi on isäni kotipaikka. Isän kotimökkikin on siellä vielä pystyssä. Vanhempani rakensivat kuitenkin  jokirantaan mökin 1980.  Siellä ei tänä juhannuksena ole muita kuin vanhempani, mutta menemme heille sinne seuraksi. Lauantaina on tarkoitus käydä aina Kittilässä asti ja Särestössa (Reidar  Särestöniemen ateljee ja museo) haluan myös käydä.

Menomatkalla  poikkeamme pikaisesti myös Simojoen rannalla siskon ja hänen miehensä uudella kesämökillä. Kiva nähdä minkälainen paikka heillä siellä on. Löysin kirpputorilta tämän hienon tuliaisen uuteen mökkiin.


Pullakorin, jossa viisi paria täysin ehjiä suloisia ruusukahvikuppeja. Minusta nämä ovat sellaiset kesämökin "paremmat kupit" .

Kohta alan katsomaan suosikkisarjaani Sydämen asialla ja aloitan  Sammakkoprinssisukat . Loppuilta meneekin sitten pakkaillessa .                                         TOIVOO SEIJASISKO