Rakas Roisto eli aviomieheni täytti 50-vuotta perjantaina.

Roisto sai Kalevan tilalta aamupalalla lukea uutisia vuodelta 1961. Kirjan olen ostanut lahjaksi tätä juhlaa varten jo  muutama vuosi sitten divarista.

Lapset tulivat onnittelemaan  puolenpäivän aikaan  ja vietimme loppupäivän ja illan oman perheen kesken. Käytiin mm. kartingradalla ja maukkaalla lounaalla Kreikkalaisessa ravintolassa.


Suurin yllätys miehelleni oli illan  kuumailmapallolento. Se oli yllätyslahja minulta ja minun vanhemmilta. Lennon varasin TÄÄLTÄ jo huhtikuussa. Hyvin saimme yllätyksen pidettyä  salassa  viimeiseen saakka. :)


Koko homma kesti nelisen tuntia. Ensin tehtiin lentosuunnitelma. Kiimingin Huttukylästä löytyi sopiva pelto, johon sitten pallo pystytettiin.

Tässä puhalletaan ilmaa valtavan pallon sisään.

Itse kuvasin lentoa alhaalta päin ja kyydissä liitelivät Roiston lisäksi myös tytär, poika ja tyttöystävänsä ja tietenkin kuumailmapallon pilotti. Minä seurasin lentoa "palloauton" kyydissä . 

Tässä miehen lennolta ottamaa kuvaa . Kuvan joki on Kiiminkijoki. Kuvat eivät ole kuulemma edukseen vaan maisemat ovat pallosta  käsin  livenä paljon huikeammat. Hailuotokin oli näkynyt ja jopa Kemin tehtaanpiiput!!

Matkustajat olivat 50-minuutin lennon jälkeen  hymyt korvissa, aivan liikuttavan onnessaan jokainen ja niin olin kyllä minäkin onnellinen heidän puolestaan.

Kilistelimme shamppanjalaseja laskeutumispaikalla pellon laidalla ja saimme samalla ihastella kaunista auringonlaskua. Todistuksetkin saivat lennolla olijat urheudestaan.Lauantaina juhlittiin pienellä porukalla kotonamme aina yöhön asti  ystävien ja miehen sisarusten kanssa. Oli tosi mukavaa. Kuvassa juhlapöytää.Supermankakun :) ja maukkaat voileipäkakut(kalakakku ja kasviskakku)  tilasin oululaisesta konditoria Cafe Provencesta
Kuvan juustokakun tein itse ja kuorrutin sen mesimarjahyytelöllä ja koristelin orvokinkukilla. Erilaisia pikkuleipiä toin tuomiseksi Madeiralta.

Nyt olemme taas kotona kahdestaan väsyneinä mutta niin onnellisena.

Ihanat ja  ikimuistoiset olivat nämä juhlat ja voimme hyvillä mielin palata taas arkeen.

Mukavaa alkavaa viikkoa!

t. Seijasisko