Eilen illalla sain melkein valmiiksi Revontulihuivin.Pingottamisen teen vasta ensi viikolla kotona. Huivin saa lahjaksi hyvä ystäväni kesämokillensä elokuun viileitä iltoja lämmittämään.Tälläinen sytomyssy Madeiranlangasta on myös valmistunut.

Meitä on lomallamme vastustanut todenteolla. Välillä on ollut oikeasti  jo koti-ikävä.

Mies ryöstettiin veitsellä uhaten viime lauantaina retkipolulla. Kimppuun eivät onneksi käyneet, mutta käteisen rahan veivät. Onneksi ei sattunut pahempia, mutta kyllähän siitä toipuessa  muutama päivä meni. On aika kamalaa tulla tuolla tavoin ryöstetyksi. Oikeudessakin mies joutui viettämään maanantaina useita tunteja lähinnä odotellen vuoroaan. Varkaat on onneksi saatu kiinni.

Viime perjantaina mulla alkoi flunssa-ensin oli lämpöa ja tukkonen olo. Maanantaina ei sitten ollut enää ääntä. Tiistaina kävi lääkäri kylässa ja määräsi antibiootti- ja Panadol kuurille.  Tänä aamuna olo on vihdoin  lähes normaali vaikka vieläkin vähän kurkussa tuntuu.Vastoinkäymisistä huolimatta ja lääkärin luvallakin ollaan oltu liikkeellä. Madeiran saari on todella kaunis ja hedelmällinen
.Täällä on niin vehreää.

Kuvat Monten Tropical Gardenin Itämaisesta puutarhasta.  Hortesioita näkee aika
paljon.Sinisarja on kaunis kesäkukka jota on paljon joka puolella.

Tämä ihana pitkävartinen kukka on muistuttaa auringonkukkaa.Lopuksi  hymyni kertokoon siitä, että meillä vastoinkäymistä huolimatta  on ollut ihan mukavaakin. Kuva on otettu  gondolihississä eilen matkalla kohti Montea.

Mukavia kesäpäiviä!

t.Seijasisko