Torstaina olin  Käsillä Hyvää tehden kerhossa ja tein siellä Hurricane sytomyssyä, joka valmistuikin..

..samana iltana kotona. Lanka on Novitan Tennessee puikot 4 ja silmukkamäärä sama kuin ohjeessa ja tuloksena M-kokoinen myssy.

Olen tehnyt hyväntekeväisyteen myös Junasukat  ja vauvan kypärämyssyn aiemmin neulomaani nuttuun. Junasukkia pienensin eli  neuloin 2o 2n osutta aina 10 kerrosta ja makkarat tein 3n, 3o, 3n. Kivan ohjeen myssyohjeen  sain  kerhosta mutta ihan sattumalta löysin saman ohjeen Novitan sivuilta TÄÄLTÄ. Lanka on Bambino Ull, Schachenmayr, 100% merinovilla. Puikot 3.

Tässä koko setti vielä Tiina-nuken päällä. Nämä vauvan asusteet menevät Oulun kansalaisopiston Hyvää Käsillä Tehden kerhon kautta afrikkalaiselle keskosvauvalle joko Tansaniaan tai Etiopiaan.

Jos haluat lahjoittaa hyvää lankaa kerholle niin voit olla yhteydessä Tekstiilityöopettaja Marjut Sarkkiseen Oulun kansalaisopistolle tai minuun sähköpostitse [email protected]. Kerhossa neulotaan ahkerasti mm. sukkia, vauvanasusteita ja myssyjä hyväntekeväisyyteen

Nyt meidän koti on vihdoin vieraskunnossa.

Eilen saatiin olohuoneen pöytä. Mieluinen koivu/lasi pöytä  löytyi kalustekauppa.comista.


Olohuoneen  hyllykön olemme hankkineet  jo 20-vuotta sitten Iskusta ja se yhä hyväkuntoinen ja meidän mielestä oikein kauniskin. Uusi kulmasohva on kyllä myös aivan ihana ja reilunkokoinen eli isompikin porukka mahtuu olohuoneeseen yhtäaikaa seurustelemaan.


Roisto  asensi eilen   ikkunalaudan työ/vierashuoneseen viherkasveille...


ja tässä sitten minun ikioma työpöytä ja läppäri, jonka ääressä parhaillaankin olen.

Olen kovasti onnellinen tästä uudesta kodistamme ja nyt saammekin alkaa  nauttimaan oikein toden teolla siitä ja vieraatkin saavat tulla.

Huomenna juhlimme täällä Talvikankaalla äitini 85-vuotisjuhlia lähisuvun kanssa.

Hyvää viikonlopun jatkoa!

t. Seijasisko.

JK. Matkoistani kiinnostuneille tiedoksi, että olen myös kirjoittanut 1. ja 2.osan  marraskuun Teneriffan reissusta matkablogiini. Kolmososa on työn alla. http://reissaten.vuodatus.net/