Tein viikonlopun aikana Baktushuivin ystävälle. Malli on kiva ja  helppo tehdä. Enkunkielinen ohje on  TÄÄLLÄ.

Omppumadon blogista sain kivan  idean tehdä virkatut kukat huivin päihin.  Kukanohje löytyy TÄÄLTÄ .Napit ovat Oulun Ompelutalosta. Langan ostin Oulun TaitoShop Maakarista. Rozetti First Class- lanka on oikein pehmoista 50% merinovilla /50% akryyylia. Lankaa kului n. 130 grammaa.Puikot ovat nro 5 .Huivin pituus on 160cm  ja levein kohta 43 cm

Ihana kortti "sukankutojat" löytyi S-marketista Oulun keskustan Kirkkokadulta..

Kiitos paljon aivan superihanista ja parantavista kommenteista.  Aamusella oli vielä kurkkukipua ja pikkasen vielä niiskutan, mutta muuten on  jo ihan  terve olo. Huomisen aion kuitenkin vielä lepäillä,  sillä haluan varmistaa, että pääsen reissuun keskiviikkona.

Tyttären kanssa kahdestaan on tarkoitus lähteä  hupireissulle Jyväskylään. Yövymme keskustassa Jyväshovissa  ja teatteriin olemme menossa torstaina katsomaan Yötarinoita näytelmää. Aion käydä myös Suomen käsityön museossa. Perjantai-iltana ollaan jo takaisin Oulussa. Matkustamme junalla joten käsitöillekin on aikaa. HUOM!!Jos joku  tietää kivan lankakaupan  Jyväskylän keskustassa tai lähettyvillä niin kertokaapa mulle!!

Hyvää alkautta viikkoa kaikille!

Toivoo Seijasisko