Muuttotouhut alkavat olla ohitse ja tytär on jo toista yötä uudessa kodissaan. Tämä talo hiljenee entisestään ensi Heinäkuussa, jolloin poika aloittaa armeijan Sodankylässä. No, tuleehan hän lomilla kotiin ja varmaan tytärtäkin nähdään välillä ainakin päivällispöydässä täällä Hönttämäen kotonakin.
 
Minua niin väsytti tämän viikonlopun touhut niin , että nukuin nyt illalla  pari tuntia seitsemastä yhdeksään ja nyt sitten tässä kukutaan.. päiväkin on jo vaihtunut  maanantaiksi. Katsoin juuri tallennettuna Tanssii Tähtien Kanssa tämän iltaisen ohjelman. Nyt todella oli aika Wilsonin pudota! Eka kertaa itseäkin oikeasti jännitti kisa sympaattisen Rosan puolesta. Hän tekee töitä niin kovasti, kehittyy ja tanssi kauniisti. Olisi ollut ihan nolo juttu, jos hän olisi pudonnut. Kaikki jäljellä olevat parit ovat upeita, mutta Rosalle pidän kyllä jatkossakin peukkuja!
 
1240818623_img-d41d8cd98f00b204e9800998e
Tanssii Tähtien Kanssa ohjelman aikana sain valmiiksi Etiopianuttu kolmosen!
1240781605_img-d41d8cd98f00b204e9800998e
Tein pienen muutoksen kaula-aukkoon eli tein resoria vain kolme senttiä reunaan. Minusta näyttää sievemmältä  noin. Tosin käytännössä varmaan alkuperäinen malli käy paremmin  erikokokoisille vauvoille siellä Etiopiassa.  Olemme alustavasti sopineet Ounelaisten kanssa sellaista, että  nuttuja on aikaa tehdä aina elokuulle saakka ja sitten lähetetään ne pompsissa Etiopiaan. Nyt aion Etiopia nuttujen teossa kumminkin pitää taukoa. Tätini täyttää 95 vuotta Toukokuussa ja ajattelin hänelle jotkut kivat sukat neuloa. Eräs palmikkomalli, jota en ole ennen tehnyt on vähän mielessä. Lisäksi lähisukuun on tulossa vauva kesäkuulla ja hänelllekin haluan jotain kivaa neuloa.
 
Minulla on haussa vähän isompi kohtuuhintainen mallinukke eli n. 2-3 kuukauden ikäisen vauvan kokoinen nukke . Koko on n. 60-65 cm ja päänympärys 40-42 cm . Tiinahan  on  keskikokoisen vastasyntyneen kokoinen eli 50 cm ja pää on 37,5 . Enemmän varmaan tulee nuttujakin ja tossuja  loppujen lopuksi kudottua vähän isomille vauvoille. Jos jollakin on myytävänä tai tietää mistä saa tuon kokoisia vauvanukkeja niin vinkatkaa mullekkin. Vanha nukke vois olla kans kiva.  Reborn-nukeista en ole kiinnostunut.
 
Nyt lopettelen..kylläpä tuo iltatorkuistani huolimatta jo alkaa väsyttämään.
 
Hyvää keväistä viikkoa kaikille
 
Toivottaa Seijasisko