Eilen meillä oli Ounen extratapaaminen johtuen siitä, että saimme Ouluun vieraaksi Kirsin Kipakan käsitöistä .Tapasimme Kirsin majapaikassa eli  kylpylähotelli Edenissä. Oli kiva tavata Kirsi livenä ja oli tosi hauska ilta. Meitä oli tälläkertaa yhteensä kahdeksan naista. Herätimme huomiota kylpylän kahviossa ..eräskin mies kulki ohitse huvittunut ilme kasvoillaan ja sanoi ääneen että: tumppukerho. Nauru Kirsillä oli minulle myös aikomoinen yllätys. Sain tietää, että olin voittanut Kirsin blogin arvonnassa. CoolSainkin  aivan ihanan palkinnon.



Kolme kerää ihanan punaista Dropsin pellavalankaa,

tosi kivan huovutetun sydänkorun ja

 

valkosuklaalevyn. Tuhannesti kiitoksia Kirsi!Hymy

Tiesittekö muuten kaikki, että Valintataloissa, Siwoissa ja Euromarketeissa  myydään Marttojen juhlavuoden kunniaksi Ykkösbonuskortilla 7-veljestä hintaan 3,25 euroa/kerä  ja lisäksi  värit ovat sellaiset mitä ei muualta saa

Minusta nämä kampanjavärit  värit ovat ihanan kirkkaita verratuna vastaaviin Novitan väreihin. Kuvan värien lisäksi oli vielä harmaata ja luonnonvalkoista  7-veljestä.

Käsitöissä sain juuri valmiiksi sydänsukat, jotka lahjoitan eräälle henkilölle ystävänpäiväksi.Sydänkaavion nappasin Ullasta.  Lankana on Marttojen  7-veljestä . Koko on 39, puikot 3,5. Kärkikavennukset aloitin viidennen sydänkuvion puolivälistä. Siitä on aikaa kun olen viimeksi 7-Veikasta sukat neulonut. Harmittelin vähän käsialani epätasaisuutta..no seuraavalla kerralla pitää muistaa ottaa puolinumeroa pienemmät puikot.

Nyt lähden vesijuoksemaan ja jumpalle.

Mukavaa viikonloppua kaikille.

Toivoo Seijasisko