Viikonlopun aikana  tikuttelin kuvan tossut .

   1263200971_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Lankana on SandnessGarnin Sisu ja  vähän punaista Novitan Woolia kukkasessa. Tampereen messuilta  Etelä-Pohjanmaan käsi- ja taideteollisuus ry:n kojusta kojusta pakkauksen, jossa oli lankaa ja ohje kukkatossuishin.

Mies on ollut jo viikon töissä  ja sitä kautta minunkin arki on alkanut. Yksi arkeeni kuuluvista rituaaleista ovat säännölliset uimahallissa  käynnit 3-4 kertaa viikossa. Vesijuoksen tavallisesti  800 metriä ja se tarkoittaa kohdallani 45 minuutin tehokasta liikuntaa. Juoksun päälle venyttelen  hyvin ja lopuksi rentoudun uimahallin saunassa. Vaihtelun vuoksi käyn silloin tällöin Hydrobicissa mikä tarkoittaa vauhdikasta 45 minuutin vesivoimistelua  musiikin tahdissa. 

       1263200892_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

 Pakkasten vuoksi menikin useampi päivä etten viitsinyt lähteä autolla liikenteeseen ja enkä siksi saanut mentyä uimahalliinkaan. Alkoi oikeasti tuntua siltä että tulen täällä  ihan "mökkihöperöksi" SilmäniskuMinun olikin  ihan pakko  kovista pakkasista  huolimatta  tehdä joka päivä pikku kävelylenkkejä.

Eilen pääsin halliin ja  saunan löylyhuoneessa ihmettelin miten voi aina tuntua niin hyvältä tulla sinne kuntoilemaan. Eräs nainen antoikin  asiaan uutta näkökulmaa sanomalla että hyvä olo minkä sieltä saa ei johdu pelkästään liikunnasta vaan kaamoksen aikaan  ihminen saa myös  uimahallin  valoisuudesta virtaa. Enpä ollut tuota ennen ajatellutkaan mutta se on varmasti ihan totta ainakin omalla kohdallani. Kuva on "hallistani" Oulun Raksilasta.

Hyvää alkanutta viikkoa kaikille!

Toivoo Seijasisko