!0.000 meni tänään rikki ja siksipä juuri suoritimme arvonnan. Kirjoitin jokaisen nimet paperilapuille ja tarkistin vielä, että kaikkien lappu oli varmasti kulhossa. Nöpö toimi siis virallisena valvojana ja mieheni sai taas olla onnettarena.

1204131.jpg

Ja voittaja on

1204134.jpg

Hiiruskalle lämpimät onnittelut. Postitan Hiiruskalle lähiaikoina palkintopaketin. Julkaisen myös kuvan palkinnosta  tässä kirjoituksessa myöhemmin.

17.1.2008 Kuten lupasin valitsin palkinnon , kun olin tutustunut voittajan blogiin. Hiiruskan blogiin tutustuessa päättelin seuraavaa , koska Hiiruska oli vuosi sitten tehnyt Step-sukat ja tykännyt niistä, niin ostin hänelle Step-uutuuslankaa, joka on paksumpaa kuin aikaisempi Step. Hiiruskan blogia selaamalla päättelin myös, että hän on sekä teen että suklaan ystävä. Niimpä paketin sisältö näyttää tällaiselta. Paketin postitan huomenna perjantaina.
1217143.jpg

Haluan todella myös kiittää kaikkia teitä osallistujia, joiden hienoja töitä olen saanut ihastella blogeissanne.
Suosittelen myös kaikkia kiinnostuneita  käymään blogini kautta katsomassa hienoja töitä, jota innokkaat käsityöharrastajat ovat tehneet. Tässä vielä linkki arvontasivun kommetteihin.

1120578.jpg

Kiitos vielä kerran ja hyvää kevättä kaikille. Toivoo Seijasisko