1262626760_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Minun ja Matleenan Sytomyssykampanja on saanut lisää rinnakkaiskampanjoita.

Tänään on aloitettu keräys myssyjen saamiseksi Eteläpohjanmaan keskussairaalan  syöpäosastolle. Tästä kertoo Malli blogissaan   TÄÄLLÄ  .Aiemmin tälläviikolla   tuli tietooni, että  Outokumpulaiset   naiset ovat   perustaneet kampajan , jossa kerätään  myssyjä Pohjois-Karjalan keskussairaalaan. Siitä tietoa Villavaaran blogissa TÄÄLLÄ. Flikkahan   perusti jo viikko sitten oman kampanjansa Vaasaan. Hieno homma! Toivon myssyrikasta kampanjaa kaikille heille!

Rinnakkaiskampanjat ovatkin  tervetulleita sillä  siten saadaan  eniten myssyjä  niitä tarvitseville ! Minä ja Matleena ilmoitetaan  blogeissamme jatkossakin jokaisesta  uudesta rinnakkaiskampanjasta, joka tulee tietoomme. Meidän  virkkausohjeisiin ym. ja kampajasivullemme  saa myös linkittää . Bloginapin suhteen minulla on  toive,  että juuri tuo nappi, jossa  on kuva hyvälle ystävälleni tekemästäni myssystä,  pysyisi tämän meidän alkuperäisen  sytomyssykampanjan tunnusnappina.Tosin mikään ei estä  vastaavaa nappia omaan rinnakkaiskamjanjaan tekemästä.

1264103859_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Sain nyt illalla valmiiksi neulotun sytomyssyn  Matleenan ohjeella. Lankana minulla oli bambulanka, jonka pukkosuositus oli 3 ja 3.5. Tein myssyn kuitenkin 2 ja 2.5 puikoilla . Myssystä  tuli aika pieni, mutta  palmikkoneulos  venyy ja sopii  siten vähän erikokoisiinkin  päihin. Tämä myssy on kaunis ihan sellaisenaan  ja ei minusta välttämättä erillisiä koristeita kaipaa.

Leena on tehnyt  blogissaan hauskan ohjeen eli myssyn päälaelta alaspäin ja laatinut samalla selkeät kuvalliset ohjeet meitä muita varten. Ohje on Leenan käsityöblogissa TÄÄLLÄ . Kiitos Leena! Aion minäkin  tuotakin mallia kokeilla  ja kaikki tarkoitukseen  sopivat mallit ovat tervetulleita  ja niitä voidaan linkittää kaikkien iloksi.

Seuraavaksi puikolleni  hyppäävat kuitenkin vaihteeksi kirjoneulesukat, mutta millaiset se on vielä salaisuus!

Mukavaa loppuviikkoa kaikille!

Seijasisko