Viime keskiviikkona matkasin tyttären kanssa junalla  Vantaalle. Kuten kuvakin kertoo matkaseura oli aika unista.Olimme yötä Helsinki-Vantaalla lentokenttähotellissa  ja saatoin tyttären aikaisin  torstai aamuna lentokentälle
sillä hän lähti 2,5 viikoksi Los Angelesiin asti kielikursille. Yhteyksissä ollaan oltu ja iloksemme ja helpotukseksemme olemme saaneet  kuulla että matkat ja kaikki muukin on hänellä  siellä sujunut hyvin ja  reissu on ollut tähän asti kuulemma aivan mahtava .

Minä  jäin Helsinkiin  ja yövyin ystäväni Kaikun luona Helsingin Kalliossa. Kotiin palasin eilen illalla. Oli tosi kiva reissu-lähinnä tapasin ystäviä ja sukulaisia ja lankakaupoissakin tuli käytyä.


Tässä uuden   Novitan  Kampin myymälän näyteikkunaa torstaina.


Oikein  kiva kauppa, jossa oli mukavasti  lankoja tarjouksessakin.Ostin keltaista 7-veljestä 3 euroa/kerä ja siksi kun väri poistuu valikoimista ja tarvitsen sitä  Hexagon-peittoon. Sitten poistomyynnissä  oli myös PuroBatikkia  2,5 euroa kerä. Ajattelin tehdä langasta sytomyssyjä. Vaikka lanka on 100% akryyliä  niin se on todettu ihan kelvolliseksi sytomyssylangaksi. Se tuntuu ihan puuvillaiselta .Perjantaina kävin Käsityötalo Priimassa, joka on muuttanut Hämeentieltä  uusittuihin  tiloihin Mäkelänkadulle. Minulla oli vähän vaikea heti huomata liikettä kun sillä ei  näyteikkunaa. Kuvan kyltti on kuitenkin ulko-oven kohdalla  ja varsinainen  liike onkin  kerrostalon kolmannessa kerroksessa.Liike oli oikein avara ja aivan ihania lankoja pullollaan.Siellä oli myös neulenurkkaus ja automaatista sai ilmaista kahvia / teetä / kaakaota.

Nämä ihanuudet ostin sieltä. Langoista tulee lahjahuivi ja vauvantossuja.

Matkalla valmistui yhdet miesten sukat ja nyt on puikoilla Sammakkorinssit. Teenkin huomenna niistä erillisen postauksen.

Oulussa on mukava sää -aurinko paistaa ja lämpöasteitakin 16 .

Kuvan nappasin äskettäin meidän pihalta-kuten näkyy syksyiseltä täällä jo alkaa näyttää.

Hyvää syysviikkoa kaikille!

Toivoo Seijasisko