Viime viikonlopulla valmistuivat nämä sukat .

Lanka on Teneriffalta ostamaani Katian Óle-sukkalankaa. Sukat menevät Hyvää Käsillä Tehden-kerhon  kautta vanhainkotiin lämmittämään jonkun mummon jalkoja ja toivottavasti mieltäkin.

Maanantaina  vierashuoneen päiväpeitto edistyi 10 -lapulla. Eilen taas virkkasin pikkuliinan ja tänään valmistuikin .... pikku kello meidän keittiöön. Tästä kyllä tykkäänkin ja...


..minusta ihan paras tähän asti valmistuneista kelloistani. Kellontekohjeet TÄÄLLÄ.

Virkkauksella jatkan edelleenkin  viikkoa eli aloitin aamulla sytomyssynteon.Loppuviikosta on tarkoitus vaihtaa puikkohin ja aion aloittaa neulomaan LacyBaktus-huivia kuvan langasta.

Sitten vähän juttua muista harrastuksista.Olen kyllästynyt uimahallissa käynteihin ja halusin vaihtelua liikuntaan. Liityinkin BeautyCenterin naisten kuntoklubiin jäseneksi ja nyt minulla oikein oma kuntoohjaaja.

Eläkeläisenä sain Seniorijäsenyyden, joka on edullisempi tosin  oikeuttaa käymään Beautycenterissä aamuisin ja päiväsaikaan 5.30-15 välisenä aikoina kaikkina viikonpäivinä. Tänään kävin  senioreille tarkoitetussa kuntojumpassa. Oli tosi kivaa. Jumpan jälkeen omaohjaajani Virpi haastatteli minut. Lopuksi kävin suihkussa ja saunassa. Sauna onkin klubilla aina lämpimänä.Kunto-ohjaajani  tekee minulle oman kuntosaliohjelman ja tulevana perjantaina käymme ohjelman läpi  ja samalla hän opastaa minut  laitteiden käyttöön. Laitteet kuntoklubilla ovat huippuluokkaa. Ajattelin, että käyn Beauty Centerissä vähintään kahdesti viikossa eli   kerran viikossa
kuntosalilla ja  kerran viikossa jumpalla. Minusta muuten tosi kiva kun salilla on vain naisia.Kuntoklubilla on valittavana erilaisia jumppia pitkin viikkoa ja ensi maanantaina aion kokeilla Zumbaa. Syksyllä klubilla alkaa Easy-Life- painonhallintaryhmä ja mahdollisesti otan osaa siihenkin. Jospa saisin vihdoin painoni laskusuuntaan. Olen nyt tästä kaikesta ihan innoissani. Kokonaan  uimahallia en jätä, sillä hyvän ystäväni kanssa päätimme, että käymme vesijuoksemassa kerran viikossa aina sunnuntaisin.

Nyt lähden myssyntekoon.

Mukavaa viikonjatkoa kaikille!

t. Seijasisko