Kotimme on siivottu ja muuton myötä kaapitkin on pestynä ja  järjestyksessä. Minusta tuntuu nyt, että meillä ei ole ikinä  ollut näin siistiä.

Halusin käydä tämän muuton yhteydessä jokaisen varaston perimmäisenkin laatikon läpi. Minulla oli  aikaa siihen  ja syy oli toki sekin, että olemme ennen aina muuttaneet pienemmästä  huuhollista isompaan-nyt   muutimme isommasta pienempään. Kaikkea roinaa ei voinut enkä halunnutkaan muuttaa mukana. Totta puhuen kaatopaikkaa tavaraa oli kuitenkin jostain syystä säilötty talomme uumeniin paljon enemmän kuin esim.kirppistavaraa.

Keittiön kaappien vähyys oli suurin pulma. Hönttämäessä meillä oli tosi iso keittiö ja nyt keittiömme aika pieni. Roiston asentama korisysteemi astioille keittiön komeroon onkin  nyt ehdoton ja tosi tarpeellinen on myös eteisen käytävällä keittiön vieressä oleva tuttu mäntyinen astiakaappi. Olen muuten  heti todennut että pienessä keittiössä on kivempi tehdä ruokaa tai leipoa kun kaikki on käden ulottuvilla. Koska minulta on nyt ihan erikseen pyydetty sisutuskuvia niin tässä sitten uusi keittiömme, joka alkaa olla juhlakunnossa.Entisen keittiön pöytä ei  mahtunut mitenkään eikä muutenkaan olisi sopinut  tähän keittiöön. Uusi Pöytäryhmä ja tuolit löytyivät nettikaupasta. Oli tosi vaikea löytää tähän meidän tarpeisiin sopivan kokoista pöytää , mutta tämä ryhmä on kuin mittatilaustyönä tehty tähän ja minusta ihan sieväkin. Pöytä on arkioloissa neljän hengelle  ja nyt siis jatkettuna kuudelle hengelle odottamassa joulupuuronsyöjiä. Kansilevyn jatko-osaa säilytetään kätevästi pöydän sisällä.Verhoista ja pöytäliinasta  iso kiitos  äidilleni  ja isälleni, joidenka joululahja ne  meille ovat. Kankaan löysimme äidin kanssa Kodin Ykkösestä.

Sitten vähän sytomyssyuutisia. Eilen Matleenalla, Tainalla ja minulla oli kunnia olla vieraana OYS:n syöpäpoliklinikan Joulujuhlassa. Oli hieno juhla ja saimme  kyllä tuntea että sytomyssyilyä arvostetaan ja tuetaan edelleen. 
Matleenan blogista voit halutessasi enemmänkin lukea tuosta tilaisuudesta.

Kuvassa  nyt jo 258 !! myssyn Taina sairaalan aulassa myssysäkkeineen. Tälläkertaa meni lasten syöpäosastollekin mukava kasa myssyjä- suurin osa niistäkin Tainan tekemiä.

Meillä soivat parhaillaan kauniit joululaulut ja menen nyt  jatkamaan joulujuttuja-minulla
on tekeillä vielä yksi yllätys aikuisille lapsilleni, jotka huomenna saapuvat Talvikankaan kotiinsa kuuden aikaan parahiksi kuusta koristelemaan.Keittiöömme Joulun sanomasta kertomaan lennähti todella kaunis virkattu Joulunenkeli Kempeleen suunnasta.  - Kiitokset siitä Matleenalle.

Toivon kaikille, Teille, jotka tätä luette  Jouluunne ja elämäänne Rakkautta ja Rauhaa!

 Seijasisko