Jotkut ehkä muistavat viime Lokakuulta, kun hankin meille uuden päiväpeitteen.Ihastuin niin paljon kuvan peittoon, että ostin sen enempiä harkisematta, vaikka peitto maksoi 169 euroa Oululaisessa sisutusliikkeessä. No, nyt se on sitten myynnissä. Syy on paljolti siinä, että mieheni ei ole pitänyt peitosta ollenkaan. Laitan tämän Huutonettiin loppukuusta. Mutta, jos jotakuta peitto kiinnostaa voi kysellä. Hinta on n. 100 Euron luokkaa. Peitto on aivan uudenveroinen.

Nyt meidän makkari näyttää tälläiselta.Vein meidän vanhan 12-vuotta palvelleen peiton ompelijalle ja hän näppärästi korjasi sen(eräs ompelija väitti,ettei aiemmin, ettei sitä enää voi korjata!)  ja maksoin 10 Euroa korjauksesta. Se tuntunut nyt kuin uudelta, kun sitä ei ole käyttänyt pitkään aikaan. Kaunishan tämäkin peitto on ja huývin säilynyt.

Sitten vähän kuulumisia käsityörintamalta. Eilen myöhään illalla muistin Salaisen Neuleystävän Syksyn ilmottautumisen. Täytin  heti kaavakkeen..vähän jänniiti , mutta tänään sain postia, että olen mahtunut joukkoon mukaan. JEEENyt on tarkoitus saada joitakin lupaamiani töitä ajoissa alta pois. Olen luvannut kummityttärelleni , että pidän hänen  2-vuotiaan pojan sukissa.Teinkin hänelle jo kuvan pikkusukan ovat NalleColorista. Toiset sukat syksyn kumppareihin kudon hänelle kuvan  7-Veljestä raitalangasta. Kummityttöni on toivonut myös itselleen mustia siili-lapasia, joten hankin tänään mustaa Funny-hapsulankaa ja mustaa Nallea minulla oli jo ennestäänkin. Olen myös luvannut kutoa yhdet miesten sukat ja aikomus  tässä ennen Neuleolympialaisia olisi kutoa miesten Jussi-sukat.

Miehenikin on jäänyt viimein lomalle. Alkuvikko ollaan otettu lunkisti. Eilen käytiin tosin kaupoissa ja ostettiin meille uusi pyykkikone. Entinen toimi peräri 21-vuotta!! Linkous alkoi kuitenkin reistailla. Huomenna tuovat uuden koneen.

 Tänään meillä onkin iltamenoa. Rotuaari on Oulun kävelykatu ja neljä päiväinen musiikkitapahtuma Rotuaaripiknik järjestetään siellä.Me hankimme liput tämän illan Piknikkin jo pariviikkoa sitten ja tämä ilta onkin jo loppuunmyyty. Kiva lähteä kuuntelemaan hyvää musiikkia. Vähän on epävakainen tuo sää, mutta pitäisi illaksi kirkastua.

Seuraavaksi sitten juhlitaan lauantaina hieman pojan 19-vuotissyntymäpäivää. Ensiviikolla lähdetään kahdestaan johonkin reissuun ... ei olla kyllä vieläkään päätetty minne. Jokin kiva reissun kumminkin tehdään.Aamulla laitoin takapihan kukkapenkkiä uusiksi. Kitkin rikkaruohoja ja lisäsin  multaa ja istutin puutarhan alennusmynnistä ostamia Markettoja ja Samettiruusuja penkkiin. Kohta penkissä kukkivat myös Liljat ja Pioni.

Mutta nyt menen ottamaan pienet kauneusunet, jotta jaksan illalla juhlia musiikin tahdissa Oulun Rotuaarilla.

Mukavaa kesäiltaa kaikille!

Toivoo Seijasisko