Kyllä on ollut mukava tehdä tuota uutta Seijasiskon matkablogia. Rakentelen sitä pikku hiljaa  lisää -kivoja ideoita sen varalle onkin mielen päällä. Laskurikin surraa siellä jo ihan kivasti ja muutama kiva kommenttikin on jo tullut. Siellähän  tulee olemaan päivityksiä tosin harvemmin- yleensä silloin kun reissussa tulee käytyä.

Tässä  neuleblogissani laskuri  on surrannut viimeaikoina aika vauhdilla eteenpäin johtuen varmaan osaltaan sytomyssykeräyksen saamasta julkisuudesta. Kivaltahan  se tuntuu että lukijoita riittää, mutta se on vain aika mielenkiintoista , että minusta  kommentteja tulee keskimäärin vähemmän kuin ennen sytomyssykeräystä. Luulenkin se johtunee varmaan paljolti siitä, että olen ollut itse  aika laiska viimeaikoina    kommentoimaan muiden blogeja olen vähemmän muiden blogeissa vieraillutkin. 

1272010875_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Toki on minulla muutama blogiystävä, joiden blogissa  pitää vierailla aina ja lähes joka kerta heille kommentikin heitän. Yksi noista vakiblogeistani  Omppumaton käsityökori. Omppumadolta sainkin viikolla sytomyssykirjeen mukana kuvan ihanan sydänmangeetin kiitokseksi blogiystävyydestä. Sydän  on  jääkaappimme ovessa  ja tuo mieleen todella hyvän  blogiystävän. Kiitos Omppumato.<3


Eilen kävin Ounen Neuletapaamisessa pitkästä aikaa tai oikeasti siellä ei ollut muita kuin minä ja  Villasukkia ja muuta elämää blogin Anu. Olivatkohan kevät kiireet yllättäneet ja toivon todella ettei  nyt kuitenkaan kukaan ei olisi jäänyt ainakaan sen takia pois ettei ollut myssyjä minulle tuotavana. Enhän itsekkään  osallistu kaikkeen hyväntekeväisyyteen  ja enkä kyllä tunne syyllisyyttä siitäkään, että jätän osallistumasta. Joka tapauksessa Anulla ja minulla oli tosi mukava porinatuokio ja käsityötkin edistyivät. Kiitos Anu<3 seurasta.

1272010976_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Itse olen tehnyt taas  ihan muita käsitöitä kuin sytomyssyjä esim.  aloitin kuvan huivin eilen ja yhdet villasukatkin ovat puikoilla.  Viikonlopulla sitten ajattelin yhden perusmallilla oleva virkatun sytomyssyn tehdä ja ehtiihän noita tehdä vielä Ruusun päivän jälkeenkin, kun saamme OYS:iin suoran osoitteen mihin niitä voi jatkossa toimittaa.

Huomenna julkaisen tämän viikon myssykuvat . Matleenahan  oli eilen hakenut valtavat määrät myssyjä Maakarista ja NNKY:n naisten käsityökerhosta  ja Matleenan blogissa voikin jo noita myssyjä käydä ihastelemassa. Sadan myssyn Tainalta sain eilen viestin että Sata Myssyä on tehtynäHymy ja toinen satanen on alkanut Yllättynytja tiedän sen että täälläpäin  käsityökerhoja joista tullaan  ensiviikolla palauttamaan myssyjä varmaan aika isoja määriä.
Postistaakin  myssyjä  tasaiseen tahtiin tullut eli esim. tälläviikolla 16 myssyä , mutta mitään suuren suurta postiruuhkaa ei ole vielä ainakaan ollut eikä näkyvissäkään.  Viimeksi osoitetta on kysytty sytomyssyt-postissa viikko sitten. Mutta on meillä  Matleenan kanssa tosi iloiset tunnelmat ihan kaikesta tapahtuneesta ja tietenkin  eniten  siitä, että myssyjä tulee sytostaattihoidoissa  hiuksensa menettänelle ihmisille  paljon! Cool

Hesalainen hyvä ystäväni Liisa  lähetti  minulle eilen uusia kuvia nukketalosta, jota asuttavat Liisan keräilemät  vaippisnuket.

1272012026_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

"Vaippislandiassa" on jo kesä ja mökkikausi alkanut.NauruAika Ihana!Cool

Viikonlopulla menemme  Roiston kanssa pitkästä  aikaa teatteriin. Menemme katsomaan Albatrossia ja Heiskasta. . Sehän sai Oulun kaupungiteatterissa  ensi-iltansa  pari viikkoa sitten ja  aika hyvät arvostelutkit. Luulen että tulen nauttimaan,  sillä  olen aina tykännyt Junnu Vainion lauluista. 

Huomenna palaan viikon 16. sytomyssykuvien kanssa ja toivotankin kaikille oikein mukavaa viikonloppua!

T. Seijasisko