Muistatko Tainan joka teki Sytomyssykeräykseen Ruusun päivään mennessä 125 sytomyssyä?Hänestä oli myös juttua Oulun Forum24 lehdessäkin otsikolla "Sadan Myssyn Taina".

Nyt Taina on tehnyt nyt parissa kuukaudessa  50 myssyä lisää eli yhteensä jo  175 myssyä ja vaikka olemme hänelle lahjoituslankoja aika paljon  antaneet niin suurimmaksi osaksi h'n on ostanut  langat myssyihin itse. Ihailtavaa.

Kuvissa Tainan uusimmat myssyt.

OHJE: MammaMyyn Minttu Sytomyssy

OHJE:Viuhkasytomyssyjä

Tainan myssyt kauniita ja hyvintehtyjä.

Jos joku haluaa  lahjoittaa lankaa Sytomyssyjä varten niin käsityökauppa Maakariin ( sij. Oulun rautatieasemalle, entinen asemaravintola rakennus ) voi  viedä tai sieltä voi  myös ostaa hyvää myssylankaa esim. Mandarin Petit(100% puuvillaa)  ja BlendBamboo 30% puuvillaa, 70% bambua) ovat sopivia myssylankoja ja  mahdolliset lahjoituslangat  langat  voi jättää sinne Seijasiskon nimellä kunhan laittaa minulle tekstarin tai soittaa numeroon 044-3797858, että  tiedän käydä hakemassa. Toimitan ne edelleen myssyntekijöille.

Keräyshän  jatkuu  ja myssyjä voi nyt toimittaa suoraan OYS:iin . Tarkempia tietoja TÄÄLLÄ .

On meillä ihana kesä.  Kuumuus ei ole minua suuremmin vaivannut vaikka kaikkien tiedotusvälineiden mukaan minun pitäisi ylipainoni vuoksi olla lähes kuolemankielissä tai ainakin kärsiä kamalasti! Voin siis ihan hyvin ja nukkunutkin olen tosi hyvin.Tosin aika hissukseen ollaan oltu..eipä tässä suurempia siivouksia tms. viitsi tehdä eikä se ole järkevääkään  eli nyt on voinut  ainakin hyvällä omallatunnolla ottaa rennosti ja  vaikka neuloa sukkaa/virkata myssyä/ .Ihaninta minun kesässä ovat  olleet kuitenkin  uintireissut . Tässä kuvaa Lämsänjärveltä  maanantailta, jonne sai tyttäreni kaveriksi. (kuvassa keskellä)
.

 Torilla olen käynyt lähes joka päivä. Litra mansikoita, kanttarelleja, ahvenia , uusia perunoita, sipulia  ja  ohrarieska ovat minun tavallisimmat tori tuomiset. Kuva on Oulun kauppahallista .Roiston kanssa kävimme yhtenä päivänä syömässäkin torikojussa aivan oivan lounaan.

.

Kuvassa poseeraan ihan kuin edellisessä  postauksessa suunnittelinkin  Toripolliisiin kanssa. Tulipa niin turvallinen olo ja tunsin minäkin kerran itseni niin pieneksi. Kuvasta näkyy että päässäni on  huivihattu, jonka tein alunperin  ajatellen sytomyssykeräystä. Se on kuitenkin tuntunut niin omalta että pidänkin  sen itselläni ja aion tosin tehdä toisen samanlaisen keräykseen. Mukava kesäpäähine on kiva juttu varsinkin  uintireissujen jälkeen, kun tukka ole oikein minkään näköinen.

Huomenna saan vanhempani kesäiselle lounaalle. Tarjoilen uutta pottua, seinimuhennosta ja salaattia.  Kahvin kera syödäänkin  sitten makeita Tyrnävän Polka-mansikoita ja vaniljajäätelöä.

Perjantaina on kivaa tiedossa kun  menemme Roiston  kanssa  jo kolmas vuosi peräkkäin
Rotuaari Piknikille

. Oulun kävelykadulla olevaan musiikkitapahtumaaan on perjantain osalta jo liput loppuunmyyty-mutta meilläpä on jo  liput. Lavalla nähdään ihania laulavia naisia kuten Jenni Vartiainen, Anna Puu ja PMMP-tytöt.

Lomasuunnitelmia ei olekaan tuon pidemmäksi. Matkoista ei olla oikeastaan puhuttu yhtään - ehkäpä ollaankin koko Roiston kolmen viikon loma kotosalla tai sitten varataan jokin kiva matka johonkin.Katsotaan miltä alkaa tuntumaan.

Tänään on sadellut jonkin verran ja ukkostanut mutta nyt näyttää taas selkeältä . Taidan lähteä vielä iltauinnille Valkiaisjärvelle.

 Kuvan kauniin  pionin kuvasin omassa pihassa ja toivotan sen myötä  kaikille kaunista kesäviikkoa!

  Seijasisko