Torstai-iltapäiväni kuluvat rattoisasti..

..

...Kansalaisopiston Hyvää KasilläTehdenKerhossa.

Viime Torstaina siellä taas pakattiin iso paketti Tansaniaan Ilembulan sairaalaan lähteväksi ja edellisen postauksen nuttu ja sukat menivät myös tuohon pakettiin.


Kerhossa osallistutaan tänä syksynä Paljaat Päät- kampanjaan, jossa neulotaan myssyjä Romaniaan, Euroopan köyhimmille lapsille. Kuvat pipot olen tehnyt tuohon keräykseen. Eivät nämä nyt niin silmää hivelevän kauniita ole mutta tarkoitukseen sopivia eli lämpimiä myssyjä kumminkin. Lanka on Madeiralta ostettua.



Toinen kerhon tämän syksyn kohde on Vaaka RY:n Jouluneulepaketti. Tempauksessa kerätään joulupaketteja vähävaraisille lapsiperheille ja vanhuksille sekä muille tarvitseville. Joululahjapakettiin laitetaan kaksi lämmintä talviasustetta (pipo, lapaset, sormikkaat, kaulahuivi tai villasukat) ja makeinen (noin 150 g painava suklaalevy tai karkkipussi). Aion tehdä joulupaketin ainakin vanhukselle ja lapselle. Lisää keräyksestä TÄÄLTÄ .



Sytomyssyjä oli muutama kerholainen tehnyt kesän aikanakin. Sytomyssyily  on kuitenkin juuri nyt kerhossa tauolla. Päätimme tosin, että heti vuoden alusta tempaisemme sillä saralla.


Kuvan kauniin kukkakimpun ostin syksyisten päivieni iloksi!

Sen myötä toivotan Sinulle pirteätä syysviikkoa!

Seijasisko