Sain syntymäpäivälahjaksi myös 50-Euron kortin Stockmannille. Harmittelin mielessäni, että Stockmannilla ei myydä Kerinpuita. Käsityökaupasta Stockmannin läheltä saa kunnon kerinpuut 53 Eurolla. Olen jonkun aikaa haavellut niistä ja asia tuli taas ajankohtaiseksi, kun eilen illalla  aloin tuoli apunani  kerimään Vironvillavyyhtiä. Tuntui kuitenkin isolta rahalta maksaa tuo 53 Euroa  ja sitten välähti . Käyn joku viikonloppu tuhlaamassa tuon Stockmannin kortin rahat viikonlopun ruokaostoksiin. Ruokaa tarvitsee  kuitenkin aina ostaa ja sitten vaan käytän lahjarahani Kerinpuihin. Toivottavasti lahjanantajat ymmärtävat tämän liikkuni. Kun on PakkoneuLoosi niin sitä kyllä keinot keksii, jos haluaa jotain mieleistä neulomiseen liittyvää. Olen oikein iloinen , että kortin ansiosta sain haaveilemani omat kerinpuut.;)



Nämä ovat Toika-kerinpuut ja meidan talousjakkara  on aivan oiva kiinnitysalusta näille. Nyt sujuu vyydinkeriminen sujuvasti kuin leikki ! Maksoin näistä 53 euroa.



Sitten olen askarrellut Kiitoskortit toissalauantain juhlien johdosta. Välineet ja idea malliin löytyivät Sinooperista. Kaksiosaisten  korttien  sisälle liimasin kohotarroin yhteiskuvan, joka otettiin  juhla-iltana.

MarjutJ muisti minua Kultakorttimaininnalla. Kiitos Ystäväni ... mutta  nyt näitä kunniamainintoja alkaa tulla jo rasitteeksi asti ja ne kiertävät joka blogissa, joten  en aio jatkaa ja poistin entisetkin maininnat laatikostani. Palkintojen kanssa "värkkääminen" eli kuvien liittämiset ja palkintojen jakamiset ym. tuntuu turhalta ajanhukalta. Mielummin  annan  blogeille suoraa palutetta lukemalla ja kommentoimalla .  Kunniamerkkien sijaan toivon itsekkin mielummin saavani palautetta kirjoituksistani  ja käsitöistäni ihan kommenteilla. Joskus ihmettelen, kun minunkin blogissa riittää ihan kivasti kävijöitä, että keitähän ne kaikki ovat, kun pääsääntöisesti ne muutamat samat blogikaverit kommentoivat.  

Nyt lähden kerimään lankaa ja toivotan kaikille mukavaa illanjatkoa.

Seijasisko