Siskontyttäreni/kummityttöni asuu Espoossa ja hänellä on kaksi suloista poikaa Paavo,1-vuotta ja Eemil,4-vuotta . Olen luvannut pitää pojat "sukissa" ja olenkin viime päivät neulonut perussukkia  aika ahkeraan tahtiin. Langat ovat jämälankoja mm. varsissa on ryijystä jääneitä lankoja, joissa olikin tosi  kauniita sävyjä. Paavolle neuloin vain yhdet sukat sillä luulisin, että Paavo perii aiemmin Eemillle kutomiani sukkia. Halusin myös yllättää poikien äidin.

EemilillePaavolle  kummityttärelleni.Pojat lähtevät syksyllä päiväkotiin . Entisenä päiväkodin tätinä  tiedän kuinka helposti sukat menevät hukkaan , jos niitä ei merkata. Merkkaus helpottaa myös  tätien työtä ..lattialle  eksyneet sukat sujahtavat hetkessä oikeaan lokeroon. Merkitsinkin poikien sukat valmiiksi. Siihen tarvitaan vain kanttinauhaa, kangastussi, neulaa ja lankaa.

Pariviikkoa sitten tavatessamme  Eemiliä kiinnostivat kovasti kirjaimet.Laitankin vielä  pakettiin Eemilille  pienen Aapisen, joka on ollut omilla lapsillani.


Eilinen päivä meni minulla taloa siivotessa ja Roistolla pihatöissä uurastaessa. Tänään nautitaan taas kesästä ja otetaan rennommin. Edellytykset siihen ovat aivan mainiot . Aurinko paistaa ja lämmintäkin on 20C.

Mukavaa päivää!

t. Seijasisko