MarjutJ voitti blogini 50.000 arvonnassa, jossa lupasin kutoa voittajalle villasukat. 

Malliksi valitsin Ullasta Saltkråkan sukat ja Marjutin väritoiveena oli turkoosinsininen. Ulla-lehden ohjeessa suositellaan SandnesGarnin Smartlankaa, josta löysin kyllä oikean sävyn, mutta sukkalangaksi minua 100% villalanka epäilytti kestävyytensä takia. Toinen  ohjeen suositus oli 7-veljestä, jonka värivalikoimasta ei oikeaa värisävyä löytynyt. Onneksi on olemassa Vuorelman Veto-lanka ( 85 villa ja 15% polyamidia) .Veto-langoissa on laaja värivalikoima ja ja sopiva väri löytyikin.

Kuvion tekeminen tuntui alussa hitaalta, mutta ihmeen äkkia se alkoikin luonnistua ja sukat valmistuivat tasatahtia ihan mukavaa vauhtia. Tein sukat 3,5 puikoilla ja koko on 40. Kiilakavennukset tein omalla tavallani ja samoin laitoin ohjeesta poiketen  kärkeen sädekavennukset, mutta nehän ovat oikeastaan makuasioita. Mallikuvio on kaunis ja varmaan tulee tehtyä  lisää sukkia tai vaikka jotain muutakin  tällä kuviolla. Vaikka kyseessä pieniä palmikoita ne sujuivat ihan hyvin ilman apupuikkoja Ullasta löytyvän Ohjeen mukaisesti.

MarjutJ on palkintonsa tänään saanut ja sukat olivat sopivat ja taisipa tykätäkkin.Hymy Oli mukava sattuma, kun juuri Marjut voitti palkinnon, koska Marjut on yksi ahkerimmista blogini vieraista ja piristää päivääni usein mukavin  kommenteinkin.
Nyt menen vielä toviksi  virkkaamaan Silmänisku ja sitten nukkumaan.

Hyviä öitä!

Toivoo Seijasisko