Roisto lähti keskiviikkona töihin ja minä istahdin neuletuoliini ja aloin neulomaan Etiopianuttua, joka valmistuminen taitaa kuitenkin mennä ensi vuoteen.

Eilen kävimme katsomassa elokuvan Napapiirin Sankarit. Elokuvaa on niin kehuttu hauskaksi, mutta minä petyin pahasti. Muutamassa kohdassa jopa nauratti, mutta minusta ryyppäminen ,  autolla kaahailu ym.humalassa sekoilu ei ole vitsikästä katsottavaa! Tunnelmakaan ei ollut aito lappilainen sanon mie, joka olen Rovaniemeltä kotoisinkin.

Uusi vuosi vaihtunee meillä tänä vuonna rauhaisasti kotioloissa kolmistaan. Tytär tulossa Uudeksi Vuodeksi kotiin tänne iloksemme.

 Kuluvasta vuodesta haluan erityisesti kiittää  lämpimästi kaikkia sytomyssyntekijöitä ja niitä ihmisiä joiden kanssa ollaan tehty yhteistyötä sytömyssyilyn merkeissä. Mahtavan vyöryn olemme porukalla saaneet aikaseksi! Sytomyssyily jatkuu ensi vuonnakin ja ensi viikolla kirjoittelen lisää sytomyssyuutisia. Kiitos myös kaikille ystäville ja tuttaville ja tuntemattomillekin, jotka tykkäätte blogissani vierailla.

Tämän  kauniin  siskontyttäreni tekemän kortin myötä toivotan Teille..

 

 

Hyvää Uutta Vuotta!

Seijasisko