Tässä tuleekin yllätyspostaus täältä Gran Canarialta. Viimetipassa  päätin ottaakin läppärini mukaan matkaan, kun sain tietää että bungalowissamme on ilmainen  verkkoyhteys ja hyvä nopea yhteys täällä onkin.

Ilmat ovat olleet ihanteelliset -juuri mukavan lämpimät ja sopivan tuuliset . Bungalovimme edustalla (kuva) on ollut mukava neuloa. Puikoilla minulla on nyt HullunHuiviVuoteni kolmas huivi eli Annishuivi babyalpacasta. Vähän vastusti sen kanssa alkuun-piti purkaakin mutta nyt on alkanut sujumaan ja pitsikuvio mukavasti muodostumaan. Joka päivä teemme retkiä  ja mukana käsilaukussa on kulkenut sytomyssyntekele punaisesta merinovillan ja puuvillan sekoitelangasta.

Tänään matkasimme saaren pääkaupunkiin ja  Lellun vinkistä otimme taksin San Telmon bussiasemalta ja ajelimme Las Palmasin lankakauppaan nimeltään Palacio De Lanas . Osoite on :Juan Ramón Jiménez, 43. Local 6.

Kaupassa kaikki on vanhanaikaisesti tiskin takana, mutta ystävällinen myyjätär lupasi minun mennä tiskin taakse tutkimaan lankoja. Hän kertoi muuten minulle, että 381.000 asukkaan Las Palmasissa on vain kaksi lankakauppaa-heidän kaupan lisäksi yksi pienempi kauppa. Suomessa taitavat olla lankakaupat tiheämässä-tosin kyllä Suomessa varmaan tarvitaankin lämmintä ylle  enemmän kuin Kanariansaarilla.

Kaupassa oli tosi hyvät valikoimat Katian lankoja ja kivasti laitettu hyllyille eri värien mukaan. Siellä oli muitakin tarvikkeita kuten mm. nappeja, nauhoja ja kanavatöitä.


Matkaan lähti kuitenkin tälläkertaa vain lankoja. Ostin ihanan sävyistä merinovillaa , aloevera Óle -sukkalankaa kerän ja pari kerää hauskannäköistä puuvillaa ja yksi kerä verkkomaista akryylilankaa ja se olikin...


....mielenkiintoisin ostos . Näin kaupassa langasta kudotun hauskan huivin ja innostuin langasta kun sain vielä selkeän ohjeenkin matkaan. Roistokin ihmetteli verkkolankaa ja kyseli aionko tehdä siitä jonkun kalapyydyksen ja vastasin että en aio kutoa katiskaa vaan siitä tulee luultavimmin  HullunHuiviVuoteni neljäs huivi.

Tälläinen oli käsityöraporttini tälläkertaa täältä aurikoiselta lomasaarelta. Aurinkoisia päiviä toivon  sinne kotisuomeenkin tai juuri sinne missä päin maailmaa juuri sinä satut tällähetkellä olemaan.

Seijasisko