Tänään puolenpäivän aikaan saapui tänne Talvikankaalle pakkaspäivää piristämään  todella mieluisia vieraita  eli..Lankapirtin Matleena  ja "tuhannen myssyn" Taina. Tulivat oikein ruusun ja kauniin kynttiläsomisteen kanssa.  Nautimme leivoskahvit ja tietenkin rupattelimme mukavia. Kiitos paljon heille ihanista tuomisista ja ilahduttavasta vierailusta.

Viikko on vilahtanut taas tosi nopeasti. Kovat pakkaset ovat saaneet minut pysyttelemään enimmäkseen kotosalla.

 

Alkuviikosta tein lisää lappuja vierashuoneen peittoon. Olen päättänyt, että aina uuden  viikon alussa virkkaan kymmenen lappua ja sitten vasta siirryn muihin käsitöihin. Peiton pitäisi 10 lappua/viikko vauhdilla valmistua toukokuun  lopussa.

Eilen olin taas kansalaisopiston Hyvää Käsillä Tehden kerhossa. Siellä ovat rouvat innostuneet sytomyssyilystä niin, että valmiina on jo 36 myssyä . Viikon päästä postitamme sytomyssypaketin Kajaanin keskussairaalaan.

 Kerhon lahjoituslangoissa oli pari kerää Novitan  Samosta, jota lankaa Novitalla ei enää ole  valikoimissa. Tänä aamuna valmistui  langasta kuvan sytomyssyn.  Malli on Novita/kesä/2006 lehdessä.Hyviin sytomyssylankoihin   olisi nyt kerhossa tarvetta ja hyvää villalankaakin mm. afrikkalaislapsille tehtäviin  nuttuhin ja vanhainkotien vanhuksille meneviin sukkin kaivataan.

Lankalahjoituksissa  voi olla yhteydessä minuun sähköpostitse seijasisko@yahoo.com tai Oulun kansalaisopistolle Tekstiilityön opettaja Marjut Sarkkiseen. Kuvassa Tansaniaan Kirkon lähetystyön ylläpitämään sairaalaan lähdössä olevia kerholaisten käsitöitä. Kerhosta enemmänkin juttua aiemmassa kirjoituksessa TÄÄLLÄ .Hyvää Viikonloppua!

t. Seijasisko