Vappuaatto tänään ja meidät on kutsuttu viettämään iltaa erään tuttavaparsikunnan luokse. Huomiseksi olen taas varannut pöydän Intialaisesta ravintolasta kello kolmeksi. Menemme sinne neljästään..mies, minä, poika ja tyttöystävänsä. Omalla tyttärellä on kuulemma muita suunnitelmia.

Perjantaina lähden puolenpäivän aikoihin Pendolinolla Helsinkiin ja lauantaiaamuna laivalla Tallinnaan Liisan kanssa. Ollaan yö Viru hoteliissa. Tallinnassa aion ainakin käydä Sadamarketissa ostamassa Vironvillaa. Sunnuntai-iltana seilataan takaisin Hesaan ja olen  vielä pari yötä Kaikun luona Helsingin Kalliossa.  Hesassakin vois käydä käsityökaupassa ja aion myös piipahtaa Vallilassa kirpparilla.

Mieheni on scannannyt vanhoja valokuvia tietokoneellemme. Etsin kovasti Vappuaiheista kuvaa , mutta en oikein hyvää löytänyt . Sensijaan löysin nuoristamme kuvia lapsena äidin tekemät villapuserot päällä.:)Tässä tyttäreni junamatkalla Rovaniemelle Ämmilään vuonna 1989 Villapuserossaan.:)Väsynyt matkaaja.<3 "Patjana" näyttää olevan minun talvitakki.Tässä ollaan Oulun Hupisaarilla lintuja syöttämässä syksyllä 1990.
Muistan nuo tekemäni puserot. Niissä oli Pandakarhukuvio edessä.

Vallatonta Wappua  ja samalla myös Heleätä Helatorstaita kaikille !!

Toivottaa Seijasisko