Aamulla nukuin pitkään ja sikeästi ja puoli kymmenen aikaan heräsin Roiston laulamaan onnittelulauluun. No, enhän minä ole hänen äitinsä ole mutta hän haluaa aina laulaa ja onnitella sillä olenhan kuitenkin hänen lapsiensa äiti! Aamiainen oli kauniisti katettu ja pienessä lahjapaketissa on oli Anna Puun uusi CD. Kiitos Roisto.

Puolenpäivän maissa menimme Maikkulan kartanoon äitienpäivälounaalle. Matkalla haimme kyytiin omat aikuiset lapsemme .


Oli ihana nähdä lapsia vaikka tämän tästä me kyllä muutenkin nähdään. Olen onnellinen siitä, että asuvat Oulussa molemmat ja meillä on hyvät ja rakkaat välit. Tytär ja poika olivat kimpassa ostaneet minulle ihanan kortin ja tosi mukavan käsityökirjan. ,

Kirjassa on 60 toinen toistaan ihastuttavampaa virkattua ja neulottua pehmoleluja. Näitä pitää kyllä tehtailla vaikka ensi jouluksi sukumme pienimmille jäsenille.
Maikkulan kartanossa  meillä tapana joka vuosi nauttia äitiepäivälounas lähisuvun kanssa. Koolla oli meidän perheen  lisäksi vanhempani ja siskoni perhettä.Tämä kaunis kabinetti on ollut meille varattuna äitienpäivän juhlaa varten jo monia vuosia.Rakennus ja ympäristö ovat tosi viihtysiä ja..ruoka erikoisen hyvää.varsinkin alkupalat nam...nam.Omalle äidilleni olin virkannut lahjaksi isonädinneliö patalaput. Laput ovat kaksinkertaisia ja takaosa on valkoinen ja pylväillä virkattu. Lanka on 7-veljestä ja koukku 4,5.Äitini myös tykkää käyttää neulottuja tiskirättejä ja teinkin tämän kivan tiskikukan puuvillalangasta Tintin blogista löytyvällä
  OHJEELLA.Kauniin kortin äidilleni ostin eräältä tuttavaltani, joka on innostunut näistä 3D korteista.Tämän kivan kortin vielä haluan näyttää . Sen sai siskoni ja siskontyttäreni on tämän väännellyt rautalangasta Rosee-tekniikalla.

Nyt menen nauttimaan olostani sukkakutimen ääreen. Illalla saakin sitten jännittää sitten Idolsin Finaaleita.

Mukavaa äitienpäiväiltaa kaikille.

Toivoo Seijasisko