Tunnin rauhallinen kävelylenkki takana. Löysin minäkin kevään  merkkejä, vaikka ruoho ei vielä täällä    Oulussa viherrä ja  kukat kuki niin kuin Etelä-Suomessa.

Oli niin lämmintä että aivan hyvin tarkenin kevättakilla ja vieläpä ilman hanskoja.
.
1504557.jpg

Lumikin on sulanut suurimmaksi osaksi..mutta vielä ei ole ihmiset päässeet pihojansa rapsuttamaan.
Kuvan nappasin lenkille lähtiessä omalta takapihalta.


1505567.jpg

Asuinalueellamme on omakotitaloja ja rivitaloja ja se sijaitsee kahdeksan kilometriä Oulun keskustasta. Rauhallinen alue sotaisista kadunnimistä huolimatta. Pyörät eivät oikeastaan ole Oulussa mikään kevään merkki. Oulussa pyöraillään  ympäri vuoden!!

1504562.jpg

Kevään merkkejä löytyi lisää..Pyykkejä kuivatettiin jo pihalla  ja olipa pari miestä kesärenkaanvaihtohommissakin. Asuinalueemme on rakennettu suurimmaksi osaksi 70-ja 80-luvulla mäntymetsän  keskelle. Valaistut hiihtoladut ja lenkkipolut kulkevat ihan vierestä.

1504565.jpg

Alueella on myös ala-aste ja päiväkoti. Tässä päiväkodin pihaa. Kuvasta päätellen joutuvat tädit vielä ensi viikollakin pukemaan lapsille kurahousuja.

1505615.jpg

Alueella  ei ole kuin yksi kauppa ja se on sitäkin tärkeämpi. Piipahdin lopuksi vielä ostamassa vähän ruokaa huomiselle.  Kaupan edusta näytti aivan kamalalta. Lumen alta oli paljastunut hirveästi roskaa..karkkipapereita ja tupakka-askeja. On se kyllä ihme, vaikka kaupan edessä on iso roskis!! Kaupalta ei sitten olekkaan kotiimme matkaa kuin pari-kolmesataa metriä.

1505624.jpg

Tässäpä se on: Oma koti kullan kallis.Keväältä näyttää..lumikola joutaa tuosta oven vierestä varastoon. Mukava lenkki tutuissa maisemissa. Olokin on loistava.

Hyvää kevättä kaikille toivoo Seijasisko