Eilen sain kivan

  -paketin.


Kaunis kortti, Tilda sydäntyyny karkkia ja sukat. Karkit ja suklaat on pojan kanssa syöty, sievät sukat otettu käyttöön ja Tilda sydämestä sainkin uuden kauniin neuletyynyn.Cool Sydämelliset kiitokset Johannalle.Hymy
Priimaa ja Intsua ja Intsun kauniita omatekemiä tauluja ja verhoja ym.  katsellessa tuli mieleen ettei minulla ole kodin sisustuksessa mitään omatekemää.Tänään sitten piipahdin kaupungilla. Menin Anttilaan ja  ostin ruskeaa  Novitan bambua ja  kerän Veera puuvillalankaa, sekä kerän 7-veikkaa. Aion ainakin tehdä aluksi pannulappuja ja tiskirattejä omaan keittiöön.Tosin en nyt oikein tiedä voiko tiskirättejä laskea kuuluvaksi kodin sisutukseen. PäättämätönOvat kuitenkin kuulemma käteviä käytössä. Huovutetun pannumyssyn tekeminen  on kans mielessä ollut, kun keittelen yleensä aina pannulla kahvit.

Anttilassa törmäsin myös heikkouteeni eli kauniisiin kynttilöihin...


..siis tälläisiä ei voinut  mitenkään jättää kaupan hyllyille. Kieli ulkona

Nyt lähden kertaamaan Espanjan läksyt ja seitsemäksi menemme miehen kanssa espanjan tunneille. Espanjan opiskelu Oulu-opistolla on kivaa ja ihan hyvin pysyy matkassa, kun muistaa tehdä läksyt ja keskittyä tunnilla.

Mukavaa viikonjatkoa

Toivoo Seijasisko


ps. jos joku ei ole vielä nähnyt viime Torstain Priima-ohjelmaa, niin vielä kerkiää käydä katsomassa sen Ylen Areenalla. Siellä blogiystäväni  Intsu kertoo käsitöistään, bloggailusta ja jutussa piipahdetaan Seinäjoen neuletapaamisessakin. Intsun juttu alkaa ohjelman 14. minuutilla.

http://areena.yle.fi/toista?id=1827462