Tuolla aiemmin valittelin, että sukkapuikot ovat aina hukassa tai epäjärjestyksessä. Helpotusta asiaan sain tänään, kun  postista tuli Tiinan tekemä puikkopussukka ja tietenkin sain sen pientä korvausta vastaan.



Kotelossa on kahdeksan lokeroa, joihin mahtuu ihan mukavasti max. 20 cm pitkiä sukkapuikkoja ja puikkokotelon  päässä on läppä, etteivät pääse puikot karkaamaan. Kuvassa nuo vitosen 20 cm. puikot ovat läpän  päällä, loput puikot ovat sisäpuolella. Sitten on vielä yhdeksäs lokero, johon laitoin virkkuukoukkuja. Kiitos Tiina- pussukka on oikein mainio ja kangaskin kivan retroa.Tämä oli minulle tarpeen varsinkaan kun itse en osaa ommella ja en edes omista toimivaa ompelukonetta.



Kotelon saa lisäksi mukavasti  solmittua rullalle. Kuvassa näkyy myös, että puikoilla on koiranputkisukat. Minä en muuten käytä enää muuta kuin bambuisia  sukkapuikkoja. Kyllä ne on niin kevyet ja kätevät eivätkä kilise ja kolise. Bambupuikot saa myös viedä lentokoneeseen. Vielä puuttuu bambuisista muutama koko, mutta ostan niitä aina tarpeen mukaan. Tykkään myös,että sukkapuikkoja pitää olla yhtä kokoa ainakin 10 puikkoa, jotta voi tarpeen tullen tehdä sukkia tai lapasia tasatahtiin.

Nyt sukantekoon, jospa vaikka huomenna voisin esitellä ensimmäiset Koiranputkisukkani.

Kuulumisiin

Seijasisko