Kerroin viime syksynä Planin 15-vuotiaasta kummipojastamme, jolle kudoin apupupun. Postin kulku puolin toisin on hidasta, mutta tässä pari viikkoa sitten sain kirjeen , jossa oli hänen piirrustuksensa  ja kirje. Piirrustus oli päivätty 9.3.08 eli juuri minun 50-vuotisysyntymäpäivänäni.:)- se oli varmaan ihan sattumaa, mutta kiva sattuma kuitenkin.Vietnamilainen kummipoikani sanoi kirjeessään , että hän pitää pupusta erityisen  paljon siksi, koska se kuvastaa minun rakkauttani häneen. Voi että , kun  nuo kauniit sanat lämmittivät sydäntäni ! Koska kummipoikamme  niin tykkäsi minun pupusta niin jäin miettimään mitä muuta voisin kutoa tai virkata hänelle. Paketti kun ei saa painaa yli 150 grammaa ja Vietnamin ilmastokin on niin lämmin ympäri vuoden, että villasukkia tms. siellä tuskin tarvitaan. Jos teillä tulee jotain mieleen, niin otan mielelläni ehdotuksia vastaan.

Seitsemän vuoden  kummiuden jälkeen voin sanoa, että suosittelen lämpimästi Plan-kummiutta! Kummiksi pääsee 25 euron kuukausimaksulla ja tuo raha menee kummilapsesi kyläyhteisön hyväksi. Lisäksi voit olla yhteydessä kummilapseesi kirjein, kortein kuvin  ja pienin lahjoin. Itse tulee lähetettyä Linhille  postia pari kertaa vuodessa. Saan myös joka vuosi raporttia siitä mitä kummilapseni kylässä on kummirahoilla tehty. Itse pidän siitä että teidän mihin rahat menevät ja voin olla olla myös yhteydessä kylän ihmisiinkin kummipojan välityksellä. Kummius tulee loppumaan aikanaan ..meidän kohdalla viimeistään kolmen vuoden päästä, kun kummipoikamme täyttää 18-vuotta. Olen jo valmiiksi miettinyt,  että  otan  sitten Plan- kummitytön Afrikasta. Afrikassa on niin valtavasti köyhyyttä ja nälänhätää  ja kaiken lisäksi tosi pahoja ongelmia kuten Aids  ja tyttöjen ja  naisten asema.Napin takaa löytyy enemmän tietoa Planista.

Blogini 1-vuotisynttärit lähestyvät ja sen kunniaksi tulen järjestämään lähiaikoina arvonnan, johon voivat osalllistua kaikki blogissani piipahtavat.

Mukavaa alkavaa viikkoa kaikille

Toivoo Seijasisko