Olen saanut viimepäivinä  ruusuja ja pari muutakin tunnustusta .

Kiitos paljon..

  Katjalle  ja

Tainalle ja KreivitärMortiannalle .

Olen vähän tylsä, kun en tälläkertaa viitsi vastata tunnustusten mukana tulleisiin kysymyksiin ja en osaa jakaa näitä eteenpäinkään. Blogistaniassa on  niin paljon ihania ja merkityksellisiä blogeja. Valinta on siis liian vaikea ja tiedän, että aika moni on jo nämä tunnustukset saanutkin.

 

 Nämä Junasukat valmistuivat muutama päivä sitten. Lankana on Wool ja sukkapuikot olivat kokoa 3. Junasukka on hyvä ja suosittu malli - paitsi että sukat ovat ihan nätit niin ne pysyvät hyvin vauvan jaloissa. Ohje löytyy TÄÄLTÄ. Sukat menevät hyväntekeväisyyteen kansalaisopiston KäsilläHyvääTehden-kerhon kautta.

 

Sitten olen tekemässä kuvassa olevaa neuletta. Olen jo pitkällä, sillä enää puuttuu 8 kerrosta ja viimeistely. Ne jotka eivät tiedä, mitä tuosta neuleesta tulee, niin arvatkaapa?? Neule valmistuu varmaan huomenissa ja laitan viimeistään tiistaina kuvan valmiista neuleesta tänne.

Oulussa on ollut viime päivinä pilvistä ja sateista, mutta ei tässä masentumaan ehdi kun on niin paljon kivaa ja mielenkiintoista tekemistä ja lisäksi säännölliset liikuntaharrastukset pitävät mielen korkealla.

Tänään on aurinkokin taas iloksemme näyttäytynyt. Todisteeksi siitä otin kuvan meidän terassilta  hetki stten.

Pirteitä syyspäiviä kaikille!

Toivoo Seijasisko