Tänään sain viimeisen Sny-paketin. Ihana Snyni on Anna ja blogi Annan elämää.

1581861.jpg

Melkein joka postauksessa olen saanut jotakin Annan omatekemää. Tällä kertaa sain sievän lilanvärisen huovutetun pikkupussukan, joka tulee heti käyttöön. Keksin nimittäin, että se sopii aivan mainiosti käsilaukkuuni ja siinä voin kuljettaa keskeneräistä sukkaa ta lapasta mukanani. Sitten sain ruskeaa kampavillaa kerän ja ruskeaa 7-veljestä. Herkkujakin oli  taas ihan liikaakin eli kolme Kalev-suklaalevyä ja vaniljakahvia. Lisäksi sain kauniin kortin, jossa on teksti: " Tässä sinulle sydäntä lämmittäviä aurinkoterkkuja!" Sydämelliset kiitokset Anna!!

Aiemmat Annalta saadut muistamiset löytyy täältä  ja vielä kerran  Suurkiitokset kaikesta Annalle!

Oma salainen ystäväni on ollut Aiju ja Aijun blogi Lirularuloru on tullut minulle tutuksi kevään mittaan. Aijua oli kiva muistaa, koska hän oli aina niin vilpittömän iloinen paketeistani. Lähetin hänelle mm. 7-Veljeksestä kutomani Kerttu-lapaset ja Kerttu-sukat.
Tässä linkki Aijun blogiin, jossa näkyy lähettämäni paketit.

Tämä oli ensimmäinen kerta kun osallistuin Salainen neuleystävätempaukseen. Sen verran mukavaa oli, että aion kyllä ilmottautua syksyn tempaukseenkin. Ja vielä lämpimät kiitokset Tiina-emolle, joka teit tämän kaiken mahdolliseksi.

Ystävällisin neuleterveisin Seijasisko