Olipas tänään kiva postipäivä. Sny muisti minua aivan ihanasti. Katsokaa vaikka!

Hän oli kutonut minulle violetin hapsuhuivin, joka sopii hienosti värinsä puolesta hänen minulle aiemmin kutomiensa Newfoundland lapasten kanssa. Arvostan kovasti sitä Sny, että saan sinulta omatekemiä lahjoja. Huivi on tosi hieno. Lisäksi sain kivaa keväistä , aurinkoista puuvillalankaa, käsivoidetta, pienen karkkipussin, kortin ja sitten vielä kuin sokerina pohjalla



Oman kahvimukin eli aivan ihanan Arabian Heljä-Liukko Sundströmin "Pupu kutoo" mukin. Olen katsellut samaa kuppia kaupassa, mutta en ole raskinut ja eikä tuollasia muutenkaan tule itselle ostettua, mutta kyllä oli mukava saada se lahjaksi. Kyllä se niin on , että neuleystävät ne tietää mistä neuleystävät tykkää!:) Paljon kiitoksia SNYNI koko paketista!!



Toinenkin mukava ylläri odotti postilaatikossa. Kummityttöni Espoosta muisti tätiään "pyöreiden vuosien" * ;) johdosta sievillä lasinalusilla. Kummityttöni taisi muistaa, että keräilen noita. Tosi kivat ovat. Lämpimät kiitokset muistamisesta. <3Eemilille lähtee viikon päästä "kahden pienen, pyöreän vuoden" johdosta pikku paketti.;)

Keväterveisin Seijasisko(täti)
 
* siis en voinut mitään, kun alkoi naurattaa nuo kummityttöni mainitsemat "pyöreät vuodet", koska satuin eilen aloittamaan vaihteeksi taas dieetin..kun oikein mietin niin tässä siis oltu aika pyöreitä kaikki viisi vuosikymmentä :)